![]() |
BMW 316 - 1997 rok
Witam
Szukam auta dla znajomej, cos do 15 tys zl z klimatyzacja. Ciezko jest.. Mam na oku naprawde zadbana bmw. Zastanawiam sie tylko czy ceny czesci nie beda wysokie? Ile moze kosztowac amortyzator? Paski? Zawieszenia? Co w tym autku najczesciej sie psuje? Silnik posiada lancuszek czy pasek rozrzadu? POZDRAWIAM |
Re: BMW 316 - 1997 rok
U¿ytkownik "xx" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:.pl... > Witam > Szukam auta dla znajomej, cos do 15 tys zl z klimatyzacja. > Ciezko jest.. z zadbanymi 3-er zawsze by³o ciê¿ko :) > Mam na oku naprawde zadbana bmw. Zastanawiam sie tylko czy ceny czesci nie > beda wysokie? wszystko zale¿y od tego dla kogo: jak kto¶ je¼dzi maluchem to mo¿e byæ drogo jak ktos je¼dzi³ wczesniej bentleyem to bêdzie bardzo tanio :) PS: ceny podstawowych czê¶ci bez problemu spawdzisz w sklepach interntowych, tylko bierz dobre (Febi, Lemforder) bo badziew koñczy siê tym ¿e p³acisz 2 razy... -- pozdrawiam Tadeusz |
"xx" <> wrote in message news:glp2u8$1dfm$.pl... > Witam > Szukam auta dla znajomej, cos do 15 tys zl z klimatyzacja. > Ciezko jest.. > Mam na oku naprawde zadbana bmw. Zastanawiam sie tylko czy ceny czesci nie > beda wysokie? Ile moze kosztowac amortyzator? Paski? Zawieszenia? > Co w tym autku najczesciej sie psuje? > Silnik posiada lancuszek czy pasek rozrzadu? > POZDRAWIAM Zanim kupisz zobacz: |
U¿ytkownik "xx" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:glp2u8$1dfm$.pl... > Witam > Szukam auta dla znajomej, cos do 15 tys zl z klimatyzacja. > Ciezko jest.. > Mam na oku naprawde zadbana bmw. Zastanawiam sie tylko czy ceny czesci nie > beda wysokie? Ile moze kosztowac amortyzator? Paski? Zawieszenia? > Co w tym autku najczesciej sie psuje? > Silnik posiada lancuszek czy pasek rozrzadu? > POZDRAWIAM > Jak w dobrym stanie to bierz i bedziesz na 100% zadowolony. Ogólnie auta te s± naprawde ma³o awaryjne i bardzo trwa³e. |
Mariusz <> napisa³(a):
> Jak w dobrym stanie to bierz i bedziesz na 100% zadowolony. > Ogólnie auta te s± naprawde ma³o awaryjne i bardzo trwa³e. > he he, abstrahujac od tego czy ten test jest wiarygodny czy nie, bo troche malo szczegolow podano, to watpie zeby w 2008 roku wiele firm mialo w swoich flotach 11-sto letnie beemki ;)) -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |