![]() |
[Foto-przestroga] po¶lizg i betonowy przepust
Tyle zostaje z w miarê nowego auta po spotkaniu z ww.
http://bi.gazeta.pl/im/3/6203/z6203813X.jpg "wolniej jedziesz, dalej zajedziesz" ... Pzdr JKK |
Re: [Foto-przestroga] po¶lizg i betonowy przepust
Co z ludzmi?
|
U¿ytkownik "Marchewka" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:glnrsu$aoi$.pl... > Co z ludzmi? Dwie kobiety - prze¿y³y, jedna w powa¿niejszym stanie (z³amania). Auto to 307. Pzdr JKK |
JKK pisze:
> > U¿ytkownik "Marchewka" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:glnrsu$aoi$.pl... >> Co z ludzmi? > Dwie kobiety - prze¿y³y, jedna w powa¿niejszym stanie (z³amania). > Auto to 307. > Wiec co kogo obchodzi jak wyglada to auto po wypadku? Swoja role spelnilo. |
Grzegorz Prêdki pisze:
> Wiec co kogo obchodzi jak wyglada to auto po wypadku? Swoja role spelnilo. Troszkê siê wyklepie, ma³y lifting i pójdzie jako bezwypadkowe :-> -- Pozdrawiam Maciek |
U¿ytkownik "Grzegorz Prêdki" <"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com> napisa³ w wiadomo¶ci news:glnt33$h5n$.neostrada.pl... >>> Co z ludzmi? >> Dwie kobiety - prze¿y³y, jedna w powa¿niejszym stanie (z³amania). >> Auto to 307. >> > Wiec co kogo obchodzi jak wyglada to auto po wypadku? Swoja role spelnilo. Nie bêdziesz siê swoim przejmowa³, gdy Ci siê poka¿e gwiazdka na termometrze, czy kupisz 307 ? Pzdr JKK |
JKK pisze:
> > U¿ytkownik "Grzegorz Prêdki" <"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com> > napisa³ w wiadomo¶ci news:glnt33$h5n$.neostrada.pl... >>>> Co z ludzmi? >>> Dwie kobiety - prze¿y³y, jedna w powa¿niejszym stanie (z³amania). >>> Auto to 307. >>> >> Wiec co kogo obchodzi jak wyglada to auto po wypadku? Swoja role >> spelnilo. > > Nie bêdziesz siê swoim przejmowa³, > gdy Ci siê poka¿e gwiazdka na termometrze, > czy kupisz 307 ? > Jak dzieki dobrej konstrukcji nadwozia nic mi sie nie stanie to sie nie bede przejmowal kupa pogietej blachy. Sa wazniejsze sprawy. |
U¿ytkownik "JKK" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:glntf3$1hg$... > Nie bêdziesz siê swoim przejmowa³, > gdy Ci siê poka¿e gwiazdka na termometrze, > czy kupisz 307 ? Jak bêdzie pogiety a ja wyjdê ca³y to bêd± inne wa¿niejsze sprawy ni¿ samochód. Ju¿ to niestety przerabia³em. :-( |
U¿ytkownik "Grzegorz Prêdki" <"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com> napisa³ w wiadomo¶ci news:glntpg$f9k$.neostrada.pl... > Jak dzieki dobrej konstrukcji nadwozia nic mi sie nie stanie to sie nie > bede przejmowal kupa pogietej blachy. Sa wazniejsze sprawy. Np. trafienie t± kup± blachy w kogo¶ w aucie o "gorszej" konstrukcji (niedawno pod Kielcami taki jeden w Land Roverze zabi³ 27-latka w Tico i rani³ dwie 20-latki), b±d¼ w pieszego. Jak w TIR'a - to raczej niewiele konstrukcja pomo¿e. Pzdr JKK |
JKK pisze:
> > U¿ytkownik "Grzegorz Prêdki" <"klark[USUN"@TO][malpa]transkomp.com> > napisa³ w wiadomo¶ci news:glntpg$f9k$.neostrada.pl... >> Jak dzieki dobrej konstrukcji nadwozia nic mi sie nie stanie to sie >> nie bede przejmowal kupa pogietej blachy. Sa wazniejsze sprawy. > > Np. trafienie t± kup± blachy w kogo¶ w aucie o "gorszej" konstrukcji > (niedawno pod Kielcami taki jeden w Land Roverze zabi³ > 27-latka w Tico i rani³ dwie 20-latki), b±d¼ w pieszego. > Jak w TIR'a - to raczej niewiele konstrukcja pomo¿e. > Ale to moja wina, ze ktos jezdzi mniejszym autem? 307 to kompakt, duze auto nie jest. Sporo z nich ma esp i widocznie musialo byc bardzo slisko skoro skonczylo sie tak jak skonczylo. W tico by pewnie nie przezyly. |