![]() |
MotoGP w TV, czy cos wiadomo?
Witam.
Jak w temacie. Czy wiadomo cos na jakim kanale bedzie mozna ogladac motogp w 2009 roku? Koczis R1 -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
Re: MotoGP w TV, czy cos wiadomo?
Dnia Fri, 23 Jan 2009 00:02:21 +0100, Koczis napisał(a):
> Witam. > > Jak w temacie. Czy wiadomo cos na jakim kanale bedzie mozna ogladac > motogp w 2009 roku? > -- mst <at> gazeta <.> pl BMW R1100GS '94 (DC) "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" Terry Pratchett |
U¿ytkownik "masti" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:.eu.o rg... > Dnia Fri, 23 Jan 2009 00:02:21 +0100, Koczis napisa³(a): > >> Witam. >> >> Jak w temacie. Czy wiadomo cos na jakim kanale bedzie mozna ogladac >> motogp w 2009 roku? >> > > Lista nieaktalna, w Eurosporcie juz nie bêdzie pozdr Muti |
Dnia Fri, 23 Jan 2009 09:23:57 +0100, Muti napisał(a):
> U¿ytkownik "masti" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:.eu.o rg... >> Dnia Fri, 23 Jan 2009 00:02:21 +0100, Koczis napisa³(a): >> >>> Witam. >>> >>> Jak w temacie. Czy wiadomo cos na jakim kanale bedzie mozna ogladac >>> motogp w 2009 roku? >>> >> >> >> > Lista nieaktalna, w Eurosporcie juz nie bêdzie no właśnie podobno będzie, bo plan sprzedania stacjom krajowym się nie udał. Z tego co słyszałem to tylko we Niemczech i Francji ktoś chciał kupić. Więc będą się musieli przeprosić z Eurosportem. -- mst <at> gazeta <.> pl BMW R1100GS '94 (DC) "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" Terry Pratchett |
>>> >>> >>> >> Lista nieaktalna, w Eurosporcie juz nie bedzie > > no w³a¶nie podobno bêdzie, bo plan sprzedania stacjom krajowym siê nie > uda³. Z tego co s³ysza³em to tylko we Niemczech i Francji kto¶ chcia³ > kupiæ. Wiêc bêd± siê musieli przeprosiæ z Eurosportem. > Obys mia³ racje :) pozdr. Muti |
Dnia Fri, 23 Jan 2009 13:25:11 +0100, Muti napisał(a):
>>>> >>>> >>>> >>> Lista nieaktalna, w Eurosporcie juz nie bedzie >> >> no w³a¶nie podobno bêdzie, bo plan sprzedania stacjom krajowym siê nie >> uda³. Z tego co s³ysza³em to tylko we Niemczech i Francji kto¶ chcia³ >> kupiæ. Wiêc bêd± siê musieli przeprosiæ z Eurosportem. >> >> > Obys mia³ racje :) > też mam taką nadzieję :) -- mst <at> gazeta <.> pl BMW R1100GS '94 (DC) "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" Terry Pratchett |