![]() |
nowa Toyota Avensis...
Witam,
jak w temacie...ciekway jestem czy kots juz ja widzial na zywo i ewentualnie moglby sie podzielic wrazeniami... pzdr gowroc |
Re: nowa Toyota Avensis...
U¿ytkownik "2wroc" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gkastg$qu7$.atman.pl... > Witam, > jak w temacie...ciekway jestem czy kots juz ja widzial na zywo i > ewentualnie moglby sie podzielic wrazeniami... Kurde, choruje na Avensis Verso (mini van): Zdaje sie ze nigdy nie bylo jej w polskich salonach? |
> Kurde, choruje na Avensis Verso (mini van):
> paskudztwo |
Bastion pisze:
> U¿ytkownik "2wroc" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gkastg$qu7$.atman.pl... >> Witam, >> jak w temacie...ciekway jestem czy kots juz ja widzial na zywo i >> ewentualnie moglby sie podzielic wrazeniami... > > Kurde, choruje na Avensis Verso (mini van): > > Zdaje sie ze nigdy nie bylo jej w polskich salonach? > > > a co w niej takiego pociagajacego? z wygladu jak przyciezka krowa z jezszcze ciezsza dupa (za przeproszeniem) -- pozdr Adam (AL) TG |
On 2009-01-10 23:19:58 +0100, AL <> said:
> z wygladu jak przyciezka krowa z jezszcze ciezsza dupa (za przeproszeniem) Verso wygląda jak szkolny autobus. Ale Toyota (poza naprawdę nielicznymi wyjątkami) zawsze robiła taaaakie nudne auta :/ |
Bastion wrote:
> Kurde, choruje na Avensis Verso (mini van): > Zawsze mnie zastanawia co ludzie widz± w potworkach tego typu, nudna i wielka sofa na malutkich kó³eczkach... Ogólnie teraz siê pokrak namno¿y³o, wszelkie yarisy verso, corolle verso, hondy city, ssaj dongi itp... -- Pozdrawiam __ |__)_ _|_ _ _ ..| (-(-|_(-| |
> Zdaje sie ze nigdy nie bylo jej w polskich salonach? > by³a, krótko - tak mi babka - sprzedawca oznajmi³a na je¼d¼dzie próbnej toyot± S. |
U¿ytkownik "Bastion" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:.pl... > > Zdaje sie ze nigdy nie bylo jej w polskich salonach? by³a... na pocz±tku produkcji tego modelu, ale za tak absurdalne pieni±dze, ¿e z braku sensownych wyników sprzeda¿y przestali sprzedawaæ j± w PL Nie ma tego z³ego: w DE kupisz taniej :) -- pozdrawiam Tadeusz |
On 10 Sty, 20:31, "2wroc" <> wrote:
> Witam, > jak w temacie...ciekway jestem czy kots juz ja widzial na zywo i > ewentualnie moglby sie podzielic wrazeniami... Dzis jezdzilem 1.8 benzyna z CVT (147KM) i 2.2 D-CAT 150KM. Bardzo wygodnie, przestronnie, ciche - diesel uciazliwy tylko na wolnych obrotach, zimnym silniku i z zewn±trz. W srodku - bez zarzutu. Zawieszenie sztywne, ale komfortowe (nie buja tak, jak w poprzedniej Ave). Skrzynia - bajka, przy gazie do deski trzyma rowno obroty mocy maksymalnej i po prostu przyspiesza, dziwne uczucie - jak w tramwaju ;). Dodatkowo - na 7 biegu przy 120km/h mamy 2000rpm i podobnie cicho, jak w dieslu (6tka przy 130 - 1500rpm?) Dzis w toyocie dni otwarte - mozna sie przejechac - polecam. pozdr AA |
On 11 Sty, 13:18, Adam Adamaszek <> wrote:
> Dzis w toyocie dni otwarte - mozna sie przejechac - polecam. Jeszcze jedno - w sedanie wysokie osoby nie beda mialy wygodnie - przy 190cm wzrostu dobija sie glowa do podsufitki, ewidentna wada modelu. W kombi problemu nie stwierdzilem. pozdr AA |