![]() |
Zimowe krajobrazy
We Wroclawiu zima tylko drazni puszczajac kontrolnie pare platkow
sniegu, a ja steskniony snieznych krajobrazow jestem. Z calej Polski tutaj ludzie pisza, to moze mi ktos poleci gdzie moznaby jutro na jedniodniowa wycieczke na dolnym slasku/w Czechach uderzyc, zeby i cos zwiedzic (zamek? jaskinie? itp.), i po sniegu w drodze do tego widowiska poupalac? Ale chodzi o porzadny snieg, a nie taka scieme, gdzie pare mm puchu na poboczach tylko powiewa od czasu do czasu. p.s. w Riese bylem juz wiele razy, a i Teplickie skaly/Adrspach odpada. -- Olleo |
Re: Zimowe krajobrazy
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... > We Wroclawiu zima tylko drazni puszczajac kontrolnie pare platkow > sniegu, a ja steskniony snieznych krajobrazow jestem. Z calej Polski > tutaj ludzie pisza, to moze mi ktos poleci gdzie moznaby jutro na > jedniodniowa wycieczke na dolnym slasku/w Czechach uderzyc, zeby i cos > zwiedzic (zamek? jaskinie? itp.), i po sniegu w drodze do tego > widowiska poupalac? Ale chodzi o porzadny snieg, a nie taka scieme, > gdzie pare mm puchu na poboczach tylko powiewa od czasu do czasu. W Jakuszycach jest du¿o sniegu i superwidoczki. Ale ni¿ej to ju¿ krucho ze ¶niegiem. |
> W Jakuszycach jest du¿o sniegu i superwidoczki. Ale ni¿ej to ju¿ krucho ze
> ¶niegiem. A da sie tam troche polazic, czy tylko narty wchodza w gre? -- Olleo |
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... > W Jakuszycach jest du¿o sniegu i superwidoczki. Ale ni¿ej to ju¿ krucho ze > ¶niegiem. >A da sie tam troche polazic, czy tylko narty wchodza w gre? To jest idealne miejsce ale na narty biegowe. Po³aziæ trochê ciê¿ko, ale zawsze mo¿na zjechaæ albo do Szklarskiej Poreby lub Harrahova. |
pisze:
> We Wroclawiu zima tylko drazni puszczajac kontrolnie pare platkow Nic mi qrva nie mów o zimie ... 970 km, na ³ysych letnich. O ile 31 dojazd w góry by³ sielank±, tak dzisiejszy powrót to dramat. A4 momentami jecha³a poni¿ej 40 km/h ... (te¿ tyle siê tacza³em, a nie by³em najwolniejszy). Przy okazji kij w dupê debilom nie trzymaj±cym w dupê kopanego bezpiecznego odstêpu ... to, ¿e trzymam 100 meter od auta mnie poprzedzaj±cego, nie oznacza "we¼ mnie kurwa wyprzed¼ a po tym zapnij od razu hample przed ryjem" ... Grrrr ... odreagowa³em. -- Rafa³ "SP" Gil - Naprawa skuterów i motocykli MOTOPOWER Czê¶ci do skuterów Kaski z homologacj± Czê¶ci do motocykli |
Dnia Mon, 05 Jan 2009 00:49:50 +0100, "Rafa³ \"SP\" Gil" napisa³(a):
> Przy okazji kij w dupê debilom nie trzymaj±cym w dupê kopanego > bezpiecznego odstêpu ... to, ¿e trzymam 100 meter od auta mnie > poprzedzaj±cego, nie oznacza "we¼ mnie kurwa wyprzed¼ a po tym > zapnij od razu hample przed ryjem" ... To oznacza 'use Granada, luke' -- ___________ (R) /_ _______ Adam 'Trzypion' P³aszczyca (+48 502) 122688 ___/ /_ ___ ul. Na Szaniec 23/70, 31-560 Kraków, (012) 3783198 _______/ /_ Wywo³ywanie slajdów ___________/ GG: 3524356 |