![]() |
Jakie opony - VF750S
Witam,
przed wiosn± chcê, a w³a¶ciwie muszê zmieniæ obie opony w moto. Czy mogliby¶cie poleciæ jakie¶ konkretne typy do jazdy typowo miejskiej? Wed³ug wszystkich katalogów rozmiar z przodu to 110/90-18 i taki mam za³o¿ony, za to z ty³u katalogowo 130/90-17, a za³o¿ony mam 140/80-17. Pozdrowienia Marek Honda VF750S |
Re: Jakie opony - VF750S
Marek pisze:
> Witam, > przed wiosn± chcê, a w³a¶ciwie muszê zmieniæ obie opony w moto. Czy > mogliby¶cie poleciæ jakie¶ konkretne typy do jazdy typowo miejskiej? > Hmm, a to jakie¶ inne sie zak³ada ni¿ na szosê ? :) > Wed³ug wszystkich katalogów rozmiar z przodu to 110/90-18 i taki mam > za³o¿ony, za to z ty³u katalogowo 130/90-17, a za³o¿ony mam 140/80-17. > Ma³a ró¿nica i ca³kowicie dopuszczalna, widocznie ta opona by³atañsza albo dostêpna. Kup po prostu najlepsze opony na jakie Ciê staæ - z opon bardziej uniwersalnych dobre opinie zbieraj± BT56, Diablo Strady i D220, z bardziej miêkkich Pilot Sporty i Diablo Corsa. Im ostrzej je¼dzisz, tym miêksza opona. Rzuæ okiem na , bêdziesz mia³ pojêcie o dostêpno¶ci rozmiarów i ich cenach. -- Pozdrawiam - Maciek, ely50/srx250/klx250/600rr/vfr800. Archiwum: FAQ: |