![]() |
Cieszyn - Zilina
Witam!
Czy na tym odcinku beda mi potrzebne winietki autostradowe? Czy Czechy i Slowacje na tym odcinku da sie spokojnie przejechac? -- ********************************************** Pozdrawiam Przemek |
Re: Cieszyn - Zilina
U¿ytkownik "PprzemekP" <.poczta.onet.pl> napisa³ w wiadomo¶ci news:gio6u2$2j$... > Witam! > Czy na tym odcinku beda mi potrzebne winietki autostradowe? Nie. > Czy Czechy i Slowacje na tym odcinku da sie spokojnie przejechac? Tak. |
Cavallino pisze:
> > U¿ytkownik "PprzemekP" <.poczta.onet.pl> napisa³ w > wiadomo¶ci news:gio6u2$2j$... >> Witam! >> Czy na tym odcinku beda mi potrzebne winietki autostradowe? > > Nie. > >> Czy Czechy i Slowacje na tym odcinku da sie spokojnie przejechac? > > Tak. POTWIERDZAM ! |
> POTWIERDZAM ! ja tez, ja te¿ :) -- Pozdr Scyzoryk Corolla e11 xl 600v |
> ja tez, ja te¿ :)
> nie w³±czaj automapy z optymaln± tras± w okolicach Cieszyna, durnieje kompletnie i prowadzi przez las i miêdzy blokami, sprawdzi³em w drodze powrotnej S. |
Mon, 22 Dec 2008 18:50:05 +0100, w <giok0c$s9t$>, "Sebastian
Ciesielski" <> napisa³(-a): > > ja tez, ja te¿ :) > > nie w³±czaj automapy z optymaln± tras± w okolicach Cieszyna, > durnieje kompletnie i prowadzi przez las i miêdzy blokami, > sprawdzi³em w drodze powrotnej Trzeba umiæ ustawiæ... |
U¿ytkownik <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... Mon, 22 Dec 2008 18:50:05 +0100, w <giok0c$s9t$>, "Sebastian Ciesielski" <> napisa³(-a): > > ja tez, ja te¿ :) > > nie w³±czaj automapy z optymaln± tras± w okolicach Cieszyna, > durnieje kompletnie i prowadzi przez las i miêdzy blokami, > sprawdzi³em w drodze powrotnej >Trzeba umiæ ustawiæ... A mo¿e co¶ jednak z programem nie tak, skoro do jego obs³ugi trzeba fakultety pokoñczyæ? |
Dnia 2008-12-22 20:17, *Cavallino* napisa³, a mnie co¶ podkusi³o, ¿eby
odpisaæ: >> nie w³±czaj automapy z optymaln± tras± w okolicach Cieszyna, >> durnieje kompletnie i prowadzi przez las i miêdzy blokami, >> sprawdzi³em w drodze powrotnej > >> Trzeba umiæ ustawiæ... > > A mo¿e co¶ jednak z programem nie tak, skoro do jego obs³ugi trzeba > fakultety pokoñczyæ? > Prawda? - TomTom daje spokojnie radê - ostatnio testowa³em bêd±c w Billi po czeskiej stronie na ¶wi±tecznych zakupach browarkowych :) Pozdrawiam - Mirek -- Mirek Ptak - Vectra C '07 kombi 1.9 CDTI, PMS & PRRC edition President Herbert *old* on board :) kolczan( a t )dronet(kropek) p l PMS+ PJ++ S* p+ M++ W++ P+:+ X++ L+ B++ M- Z++ T- W CB++ |
Mirek Ptak pisze:
> Dnia 2008-12-22 20:17, *Cavallino* napisa³, a mnie co¶ podkusi³o, ¿eby > odpisaæ: > >>> nie w³±czaj automapy z optymaln± tras± w okolicach Cieszyna, >>> durnieje kompletnie i prowadzi przez las i miêdzy blokami, >>> sprawdzi³em w drodze powrotnej >> >>> Trzeba umiæ ustawiæ... >> >> A mo¿e co¶ jednak z programem nie tak, skoro do jego obs³ugi trzeba >> fakultety pokoñczyæ? >> > Prawda? - TomTom daje spokojnie radê - ostatnio testowa³em bêd±c w Billi > po czeskiej stronie na ¶wi±tecznych zakupach browarkowych :) TomTom po prostu nie ma wielu drobniejszych (czêsto gruntowych) dróg. Dlatego nie g³upieje. -- Marcin "Kenickie" Mydlak [WRC] Bia³y Pug 306 1.4 LPG = President JFK RS39 + ML 145 GG: 291246 ; kenickie<at>box43<kropek>pl; skype: kenickie_pl |
Dnia 2008-12-22 23:25, *Marcin "Kenickie" Mydlak* napisa³, a mnie co¶
podkusi³o, ¿eby odpisaæ: >> Prawda? - TomTom daje spokojnie radê - ostatnio testowa³em bêd±c w >> Billi po czeskiej stronie na ¶wi±tecznych zakupach browarkowych :) > > TomTom po prostu nie ma wielu drobniejszych (czêsto gruntowych) dróg. > Dlatego nie g³upieje. ¯artujesz oczywi¶cie? Pozdrawiam - Mirek -- Mirek Ptak - Vectra C '07 kombi 1.9 CDTI, PMS & PRRC edition President Herbert *old* on board :) kolczan( a t )dronet(kropek) p l PMS+ PJ++ S* p+ M++ W++ P+:+ X++ L+ B++ M- Z++ T- W CB++ |