![]() |
nawigacja Lark Free Bird
Witam
Zakupilem taka nawigacje, jest na niej MapaMap Easy, chcialbym dokonac upgrade-u do wersji TOP. W zwiazku z tym mam pytanie - czy lepsza wersja mapy wejdzie na to urzadzenie czy musze dokupic karte SD? Tutaj sa dane nawigacji: Pozdrawiam Dysiek |
Re: nawigacja Lark Free Bird
Dysiek wrote:
> Witam > > Zakupilem taka nawigacje, jest na niej MapaMap Easy, chcialbym dokonac > upgrade-u do wersji TOP. W zwiazku z tym mam pytanie - czy lepsza wersja > mapy wejdzie na to urzadzenie czy musze dokupic karte SD? [...] Lepiej i tak kupiæ kartê. Zachowasz wtedy mo¿liwo¶æ korzystania z poprzedniej wersji. Wersja 6 wcale nie jest tak bezwzglêdnie lepsza. -- S³awek |
Zainstaluj sobie auto mapê 5.2 a bêdziesz zadowolony.
-- krzysiek82 |
> [...]
> Lepiej i tak kupiæ kartê. Zachowasz wtedy mo¿liwo¶æ korzystania z > poprzedniej wersji. Wersja 6 wcale nie jest tak bezwzglêdnie lepsza. Ale i tak bede mogl w kazdej chwili sciagnac starsza wersje z oficjalnej strony. Pozdrawiam Dysiek |
> Zainstaluj sobie auto mapê 5.2 a bêdziesz zadowolony.
> Piratow nie sciagam, a nie bede placil pare stow za oryginal, skoro dobra mape mam w grana, a upgrade kosztuje 50 zl. Pozdrawiam Dysiek |
Dysiek pisze:
> Piratow nie sciagam, a nie bede placil pare stow za oryginal, skoro > dobra mape mam w grana, a upgrade kosztuje 50 zl. Kupisz za 100-200pln orginala... |
>> Piratow nie sciagam, a nie bede placil pare stow za oryginal, skoro dobra
>> mape mam w grana, a upgrade kosztuje 50 zl. > > Kupisz za 100-200pln orginala... Mialo byc 'wgrana' oczywiscie. A co, az taka duza roznica jest na korzysc konkurencji? Pozdrawiam Dysiek |
Nie ma porównania w jako¶ci tych map, to jak niebo i ziemia.
-- krzysiek82 |
U¿ytkownik "krzysiek82" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gigdpr$ao4$.neostrada.pl... > Nie ma porównania w jako¶ci tych map, to jak niebo i ziemia. Znowu nie cytujesz. Jako¶ci map czy programów? Bo MapaMap ma mapy te same co tak chwalony Garmin. |
Cavallino pisze:
> Znowu nie cytujesz. > Jako¶ci map czy programów? > > Bo MapaMap ma mapy te same co tak chwalony Garmin. Je¼dzi³em na wielu mapach miêdzy innymi na garminie, ale wybra³em auto mapê z racji dok³adno¶ci i szczegó³owo¶ci. Mimo i¼, auto mapa odbiega delikatnie ergonomi± od produktów garmina to i tak wolê trafiæ do celu bez problemu ni¿ wa³kowaæ siê z garminem. -- krzysiek82 |