![]() |
s³uchawki douszne
Uk³ony, wiem, ¿e tu i ówdzie by³o, ale proszê tu w kupie miê poleciæ dobre, wygodne i tanie s³uchawki douszne, które równie¿ jako¶ tam spe³ni± rolê stopperów pod kaskiem i ¿eby najlepiej mikro-jack'a mia³y, albo przej¶ciówkê nañ z mini w zestawie jakie¶ senheisery, czy inne shury po ³bie siemie ko³acz±... ale numerki, oznaczenia kodowe itp bym prosi³ co ³aska... Dobranoc Pañstwu -- pozdr pj gsx1300r |
Re: s³uchawki douszne
"(pj)" <> wrote , > wygodne i tanie s³uchawki douszne, A sa takie ktore mozna wsadzic sobie do dupy? -- -=[Spider A.J.]=- Krakuf <-jakos tak wyjszlo ;-) RF900RS2 |
On 7 Gru, 01:21, "Spider A.J." <.net> wrote:
> "(pj)" <> wrote > ,> wygodne i tanie s³uchawki douszne, > > A sa takie ktore mozna wsadzic sobie do dupy? > > -- > -=[Spider A.J.]=- > Krakuf <-jakos tak wyjszlo ;-) > RF900RS2 pewnie s± i do dupy ale s± jeszcze nauszne :))) pzdr Mario kiedys gsxr-1100 potem d³ugoooooo......... nic i chwila nieuwagi ¿ony i hayabusa K8 :) |
Sat, 06 Dec 2008 23:42:55 +0100, *(pj)* napisa³(a):
> Uk³ony, > > wiem, ¿e tu i ówdzie by³o, ale proszê tu w kupie miê poleciæ dobre, > wygodne i tanie s³uchawki douszne, które równie¿ jako¶ tam spe³ni± rolê > stopperów pod kaskiem > > i ¿eby najlepiej mikro-jack'a mia³y, albo przej¶ciówkê nañ z mini w zestawie > > jakie¶ senheisery, czy inne shury po ³bie siemie ko³acz±... ale numerki, > oznaczenia kodowe itp bym prosi³ co ³aska... > > Dobranoc Pañstwu Creative EP-630 - wersja bud¿etowa, Creative ZEN AURVANA - wersja bogatsza/zauwa¿alnie lepsza. -- Pozdrawiam Sebastian S. |
>> wygodne i tanie s³uchawki douszne,
> A sa takie ktore mozna wsadzic sobie do dupy? Douszne dasz radê tam sobie wsadziæ. Bo z nausznymi mo¿e byæ problem.... |
(pj) pisze:
> > Uk³ony, > > wiem, ¿e tu i ówdzie by³o, ale proszê tu w kupie miê poleciæ dobre, > wygodne i tanie s³uchawki douszne, które równie¿ jako¶ tam spe³ni± rolê > stopperów pod kaskiem > Jak maja spe³niaæ rolê stoperów to raczej proponuje stopery, które wyg³uszaja ostry d¼wiek/szum z zewn±trz ale przynajmniej s³yszysz co siê woko³o dzieje. A jak ju¿ siê upierasz przy s³uchawkach to najlepsze bêd± takie, które maj± gumow± obwódkê i wtyka sie je w kana³ ucha, bo przy tych ma³ych wk³adanych tylko do ucha pojawia sie problem przy zak³adaniu kasku i w trakcie jazdy te¿ potrafi± siê wysun±æ. Solo R1 + Junak (w remoncie od 7 lat) |
Spider A.J. pisze:
> "(pj)" <> wrote > , >> wygodne i tanie s³uchawki douszne, > A sa takie ktore mozna wsadzic sobie do dupy? > Wiesz... jakby Ci tu...? :-o ;-) Mój znajomy (lekarz) pracowa³ kiedy¶ na ostrym dy¿urze i przywie¼li mu pani± z cia³em obcym wewn±trz organizmu i nie¼le siê musia³ namêczyæ by go (tego przedmiota znaczy) wyj±æ... Ergo - mo¿na - tj. jest to wykanalne, ale mus liczyæ siê z konsekwencjami... :-P :-) -- pozdr pj gsx1300r |
Seba napisal(a):
| Creative EP-630 - wersja bud¿etowa, | Creative ZEN AURVANA - wersja bogatsza/zauwa¿alnie lepsza. Ja mam te pierwsze i graja naprawde fajnie, a poza tym dobrze siedza w uchu, chociaz jednak co jakis czas wypada je nieco poprawic na postoju. Tych drugich nie mialem niestety okazji testowac. Mimo wszystko jednak najbardziej komfortowo to jezdzi mi sie w zatyczkach i bez muzyki, ale to osobiste odczucia :P -- -) Bialy ( GG: 1092403 -) CBF 500 na wydaniu! -> |
Bialy pisze:
> Mimo wszystko jednak najbardziej komfortowo to jezdzi mi sie w zatyczkach To ja z innej beczki. Po cholere komu zatyczki w uszach podczas jazdy motocyklem ? Czyzby dzwiek silnika nie sprawial przyjemnych doznan ? Moze pora kupic taki motocykl ktory wydaje dzwieki sprawiajace przyjemnosc ? -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
On Sun, 07 Dec 2008 23:47:02 +0100, Kuczu <>
wrote: [...] > To ja z innej beczki. Po cholere komu zatyczki w uszach podczas jazdy > motocyklem ? Czyzby dzwiek silnika nie sprawial przyjemnych doznan ? Z zatyczkami w uszach s³yszê d¼wiêk motocykla zamiast ¶wistu i huku wiatru. :-) To nie jest tak, ¿e zatyczki powoduj±, ¿e nic nie s³ychaæ. (Jakby takie kto¶ robi³ to by zbi³ fortunê :->>) Leslie -- Leszek 'Leslie' Karlik |