![]() |
Re: bateria zelowa do bmw k 100
pisze:
> Arni - > z tym: >Kuczu - no dojebal Ci po prostu. Ja nie wiem jak Ty sie po > tym pozbierasz. > > to nie przesadzaj. Nie przesadzaj. To¿ to przekomarzanie tylko. kogo jak kogo ale akurat Kucza nigdy nie pos±dzi³bym o ignorancje. Mozna czegos nie wiedzic dokladnie albo sie pomylic ale ingorancja to zdecydowanie pejoratywne okreslenie ktore do niego nie pasuje. -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC diesel pozbawiony wad i przyspieszenia '91 Honda Prelude 2,0 EX |
On 1 Gru, 16:50, Arni <> wrote:
> pisze: > > > Arni - > > z tym: >Kuczu - no dojebal Ci po prostu. Ja nie wiem jak Ty sie po > > tym pozbierasz. > > > to nie przesadzaj. Nie przesadzaj. To¿ to przekomarzanie tylko. > > kogo jak kogo ale akurat Kucza nigdy nie pos±dzi³bym o ignorancje. Mozna > czegos nie wiedzic dokladnie albo sie pomylic ale ingorancja to > zdecydowanie pejoratywne okreslenie ktore do niego nie pasuje. > > -- > Arni Toruñ > '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" > '91 Volvo 940 D24TIC diesel pozbawiony wad i przyspieszenia > '91 Honda Prelude 2,0 EX Mora³: z ka¿dej awantury p³ynie nauka. Dla Kucza, ¿eby nie staraæ siê byæ omnibusem. Dla mnie, ¿eby tylko z lekka kopn±æ w kostkê a nie zbyt mocno stawaæ na odcisk. Dla wszystkich, ¿eby trzymaæ dystans g³ównie do siebie i bez urazy "pozbieraæ kredki do tornistra i pój¶æ dalej". Pozdrawiam P. |
pisze:
> Mora³: z ka¿dej awantury p³ynie nauka. > Dla Kucza, ¿eby nie staraæ siê byæ omnibusem. > Dla mnie, ¿eby tylko z lekka kopn±æ w kostkê a nie zbyt mocno stawaæ > na odcisk. > Dla wszystkich, ¿eby trzymaæ dystans g³ównie do siebie i bez urazy > "pozbieraæ kredki do tornistra i pój¶æ dalej". To Wy tu jakis zespol wsparcia zakladacie ? ;) -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
U¿ytkownik "Kuczu" napisa³ :
> To Wy tu jakis zespol wsparcia zakladacie ? ;) Tak. Ciebie bêdziemy wspieraæ w prze¶wiadczeniu, ¿e zjad³e¶ ju¿ kompletnie wszystkie rozumy i zosta³e¶ bogiem usenetu. ;) -- PZDR Wojciech G. K1200RSport, Wawa zone. |