![]() |
Kurs doszkalaj±cy jazdê na motocyklu
Witam
Tak jak w temacie czy mozecie mi co¶ poleciæ? Mo¿e byæ z ca³ej Polski, chcia³em porównaæ ofertê, dowiedzieæ siê co i jak, za ile i za co itp -- Pozdr "rzep" |
Re: Kurs doszkalaj±cy jazdê na motocyklu
pozdrawiam, majek |
Re: Kurs doszkalajÄ…cy jazdÄ™ na motocyklu
majek - zagończyk pisze:
> ZgadujÄ™, Warszawa ? A gdzieÅ› poza ? |
On 26 Lis, 21:18, Jacek Czerwinski <> wrote:
> > > Zgadujê, Warszawa ? > A gdzie¶ poza ? Nie zgaduj, tylko zajrzyj. To jest poza. Nikanor DL650 DR350 Agility125 |
On 2008-11-26 16:26:05 +0100, "Rzep" <> said:
> Tak jak w temacie czy mozecie mi co¶ poleciæ? Nie bylem, opinie w wiekszosci dosc pozytywne: -- Pozdrawiam Sebastian Hunda Sewen Ffy und Czarny Ciongnik El-Ce-Cztery Kawa GT550 na wydaniu nieustajaco |
U¿ytkownik "de Fresz" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:ggkee9$mpn$.pl... > On 2008-11-26 16:26:05 +0100, "Rzep" <> said: > >> Tak jak w temacie czy mozecie mi co¶ poleciæ? > > Nie bylem, opinie w wiekszosci dosc pozytywne: > > > No wiêkszego kija na to mrowisko to nie mia³e¶, co? -- Jasio vfr vx etz Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. |
On 2008-11-26 22:26:26 +0100, "Jasio" <> said:
>>> Tak jak w temacie czy mozecie mi co¶ poleciæ? >> >> Nie bylem, opinie w wiekszosci dosc pozytywne: >> >> > > No wiêkszego kija na to mrowisko to nie mia³e¶, co? Wiesz, sam opierajac sie na pewnych obserwacjach, mam mieszane uczucia. Ale nie mam tez zadnych mocnych argumentow, aby podwazac opinie ludzi, ktorzy tam byli i sa zadowoleni. Zreszta, tego typu przybytkow nie ma zbyt wiele w naszym pieknym kraju. Znasz lepszy? To dawaj namiary, wiosna bym sie chetnie na jakis kurs wybral. Aaaa, jeszcze sie mi przypomnialo - Motto (ci od jeansow motocyklowych) organizowalo w tym roku wypady na tory kartingowe, gdzie mozna bylo polatac pod okiem instruktora (hi Tadek! ;-) - glownie winklowanie, ale sadze ze warto. Lub zalapac sie na jakis oddolnie organizowany wypad na taki tor. -- Pozdrawiam Sebastian Hunda Sewen Ffy und Czarny Ciongnik El-Ce-Cztery Kawa GT550 na wydaniu nieustajaco |
de Fresz pisze:
> On 2008-11-26 22:26:26 +0100, "Jasio" <> said: > >>>> Tak jak w temacie czy mozecie mi co¶ poleciæ? >>> >>> Nie bylem, opinie w wiekszosci dosc pozytywne: >>> >>> >> >> No wiêkszego kija na to mrowisko to nie mia³e¶, co? > > Wiesz, sam opierajac sie na pewnych obserwacjach, mam mieszane uczucia. > Ale nie mam tez zadnych mocnych argumentow, aby podwazac opinie ludzi, > ktorzy tam byli i sa zadowoleni. > Zreszta, tego typu przybytkow nie ma zbyt wiele w naszym pieknym kraju. > Znasz lepszy? To dawaj namiary, wiosna bym sie chetnie na jakis kurs > wybral. > > Aaaa, jeszcze sie mi przypomnialo - Motto (ci od jeansow motocyklowych) > organizowalo w tym roku wypady na tory kartingowe, gdzie mozna bylo > polatac pod okiem instruktora (hi Tadek! ;-) - glownie winklowanie, ale > sadze ze warto. Lub zalapac sie na jakis oddolnie organizowany wypad na > taki tor. > Ja tam o pro-motorze mam bardzo dobre zdanie i z³ego s³owa powiedzieæ nie mogê. Polecam. |
Jacek Czerwinski wrote:
> majek - zagoñczyk pisze: >> > > Zgadujê, Warszawa ? > A gdzie¶ poza ? Dok³adnie, 3 szko³y i wszystkie w Wawie....jest chyba jeszcze znalaz³em poprzez google, moze jakies opinie? Zreszta to te¿ jest w Wawie.... -- Pozdr "rzep" |
On 2008-11-27 11:27:57 +0100, "Rzep" <> said:
> Dok³adnie, 3 szko³y i wszystkie w Wawie....jest chyba jeszcze > znalaz³em poprzez google, moze jakies opinie? > Zreszta to te¿ jest w Wawie.... Chcesz poza Wawa? Proszsz: -- Pozdrawiam Sebastian Hunda Sewen Ffy und Czarny Ciongnik El-Ce-Cztery Kawa GT550 na wydaniu nieustajaco |