![]() |
Kawasaki EN500 - przyzwoite forum u¿ytkowników gdzie jest ?
Witam,
Znacie mo¿e jakie¶ przyzwoite forum u¿ytkowników motocykla Kawasaki EN500 ? Szukam na sieci i nie mogê nic ogólnopolskiego namierzyæ takiego co by ¿y³o a nie by³o tylko forum z nazwy. Dziêki za pomoc. |
Re: Kawasaki EN500 - przyzwoite forum u¿ytkowników gdzie jest ?
plebi wrote:
> Witam, > Znacie mo¿e jakie¶ przyzwoite forum u¿ytkowników motocykla Kawasaki > EN500 ? Szukam na sieci i nie mogê nic ogólnopolskiego namierzyæ > takiego co by ¿y³o a nie by³o tylko forum z nazwy. Przyzwoite to jest niemieckie. Polskiego nie ma. Silnikowo zblizony do ER5 i gpz500, reszta nie jest zadnym wynalazkiem. O uzytkowaniu i konserwacji pasa poczytaj w archiwum, bylo kiedys. Jakby co - pisz na priva - mam taki w garazu i jestem w miare na biezaco. -- pozdrawiam, lesor CB1300 Misiek Z³oty Felkowski Braincap'07, Srebrny Bobrowy Dyplom'08 |
Kefir wrote:
> ELou! > "lesor" wrote > >> O uzytkowaniu i konserwacji pasa poczytaj w archiwum, bylo kiedys. >> Jakby co - pisz na priva - mam taki w garazu i jestem w miare na >> biezaco. > > Ale co, pas masz w garazu, archiwum, czy tego priva? Pytamboniewiem... Koze taka. Na continentalach. prowokator :-p -- pozdrawiam, lesor CB1300 Misiek |
> Przyzwoite to jest niemieckie. Polskiego nie ma. Silnikowo zblizony do ER5
> i > gpz500, reszta nie jest zadnym wynalazkiem. > O uzytkowaniu i konserwacji pasa poczytaj w archiwum, bylo kiedys. Jakby > co - pisz na priva - mam taki w garazu i jestem w miare na biezaco. Tak mi siê wydawa³o ¿e w Polsce nie ma. Czy ten motocykl jest ma³o popularny u nas ? A mo¿e jakie¶ angielsko jêzyczne znasz ? Albo user manuala i service manuala jakiego¶ w pdfie ? Jakby co to poproszê na priva |