![]() |
[Wawa] Obszywanie skór±
Czy móg³by kto¶ poleciæ firmê która obczyje mi skór± kierownicê?
-- Ibanez |
Re: Obszywanie skór±
On 30 Cze, 19:49, "Ibanez" <.pl> wrote:
> Czy móg³by kto¶ poleciæ firmê która obczyje mi skór± kierownicê? > We W³adywostoku czy w Sydney? Mo¿e jaki¶ konkret, skoro ju¿ nie chce ci siê w googlu wrzuciæ "tapicerka samochodowa" albo w Panoramie Firm w swojej miejscowo¶ci sprawdziæ. |
Przecie¿ jest w topicu napisane [Wawa].
|
Dnia Mon, 30 Jun 2008 12:35:44 -0700 (PDT), Bard13 napisa³(a):
> On 30 Cze, 19:49, "Ibanez" <.pl> wrote: >> Czy móg³by kto¶ poleciæ firmê która obczyje mi skór± kierownicê? >> > We W³adywostoku czy w Sydney? > Mo¿e jaki¶ konkret, skoro ju¿ nie chce ci siê w googlu wrzuciæ > "tapicerka samochodowa" albo w Panoramie Firm w swojej miejscowo¶ci > sprawdziæ. Spojrz w temat osiolku... :) -- emgieb | sig under construction |
> Czy móg³by kto¶ poleciæ firmê która obczyje mi skór± kierownicê? > We W³adywostoku czy w Sydney? -------- w temacie jest Wawa, pewnie chcia³by zeby ktos plecil mu dobrego rzemie¶lika z tej miejscowo¶ci ? ir |
On 30 Cze, 21:55, "Ibanez" <.pl> wrote:
> Przecie¿ jest w topicu napisane [Wawa]. Przepraszam Ciebie i jako zado¶æuczynienie stawiam piwo PMS spod googla ogl±dam i dopiero siê zorientowa³em, ¿e tnie z tematów wszystko w nawiasach kwadratowych, dlatego [WAWA] nie zauwa¿y³em. W Wawie jest sporo firm, wrzuæ w googla tapicerka i ci wyrzuci. Pierwsza co wyskoczy robi piêkne rzeczy. Mia³em tam sobie robiæ tapicerkê, je¶libym pluszowego ¶ci±ga³ ale ¶ci±gn±³em w skórze, wiec siê oby³o |
Re: [Wawa] Obszywanie skór±
> Czy móg³by kto¶ poleciæ firmê która obczyje mi skór± kierownicê?
> Co prawda to ju¿ nie wawa, a nowa iwiczna ale z kierownic± pewnie sobie poradz± Grzech XVS650 |
Re: [Wawa] Obszywanie skór±
> Czy móg³by kto¶ poleciæ firmê która obczyje mi skór± kierownicê?
----------- bylem na grochowskiej 45 kierownica + galka = 370 zl wszystko trwa 1,5 dnia ir |