![]() |
Szukam - adama Plaszczyca
Szukam Adama P³aszczyca - sorki - wkrad³ mi siê konik i straci³em twoje
namiary. Proszê o kontakt -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Re: Szukam - adama Plaszczyca
Dnia pięknego Thu, 18 Sep 2008 19:36:15 +0000, osobnik zwany HONDACX
wystukał: > Szukam Adama Płaszczyca znajdź jego dowolny post przez gugla. Adam podaje w stopce swoje wszystkie namiary -- mst <at> gazeta <.> pl BMW R1100GS '94 (DC) "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" Terry Pratchett |
Użytkownik "masti" <> napisał w wiadomości news:.eu.o rg... > -- > mst <at> gazeta <.> pl > BMW R1100GS '94 (DC) > "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" > Terry Pratchett Wiesz juz skad masz stopke? Jesli nie zajrzyj do watku o busie i 130 km/h pozdr -- BartekGSX6F, Ave1,8 EL May the Force be with You Jack: Because I knew, that you knew, that I knew, that you knew, that I knew you would cheat! |
Dnia pięknego Thu, 18 Sep 2008 21:55:44 +0200, osobnik zwany BartekGSXF
wystukał: > Użytkownik "masti" <> napisał w wiadomości > news:.eu.o rg... >> -- >> mst <at> gazeta <.> pl >> BMW R1100GS '94 (DC) >> "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" >> Terry Pratchett > Wiesz juz skad masz stopke? > wiem, widziałem. dzięki :) -- mst <at> gazeta <.> pl BMW R1100GS '94 (DC) "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" Terry Pratchett |