![]() |
[SPAM] - Honda Cb 750 Seven Fifty '99
Witka.
Skoro raz na jakis czas mozna to wrzucam spama. Trafila mi sie okazja zmiany motonga, kupilem, i w zwiazku z tym pilnie sprzedam swoja dotychczasowa Hundzie, bo kasa potrzebna. Szczegoly na Alledrogo. Na haslo Precel mozna jeszcze nieco ponegocjowac ;-) [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] albo krocej [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Zainteresowanych prosze o kontakt na priv (pamietajcie, zeby usunac wstawke antyspamowa z adresu). Zdrowko KLOSZ z dwiema Hundami - jedna na wydaniu... |
Re: [SPAM] - Honda Cb 750 Seven Fifty '99
> Trafila mi sie okazja zmiany motonga
*** Na co zmiana ? |
ArtekGS pisze:
>> Trafila mi sie okazja zmiany motonga > > *** Na co zmiana ? > > Bede oryginalny (?) - na to samo, tylko mlodsze i z nieco mniejszym przebiegiem. Nie zmienialbym gdyby nie fakt, ze napatoczyl sie kumpel sprzedajacy swoja sztuke. Zdrowko KLOSZ z dwiema Hundami - jedna na wydaniu |
Re: - Honda Cb 750 Seven Fifty '99
On 27 Sie, 10:19, KLOSZ <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> wrote:
> Witka. > > Skoro raz na jakis czas mozna to wrzucam spama. > > Trafila mi sie okazja zmiany motonga, kupilem, i w zwiazku z tym pilnie > sprzedam swoja dotychczasowa Hundzie, bo kasa potrzebna. A żeś o nią dbał jakbyś miał do końca życia z nią być ;-). Mówiłem, żebyś poczekał, bo i tak zmienisz ;-). -- Soulsick |
Użytkownik <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> napisał w wiadomości news:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]... On 27 Sie, 10:19, KLOSZ <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> wrote: > Witka. > > Skoro raz na jakis czas mozna to wrzucam spama. > > Trafila mi sie okazja zmiany motonga, kupilem, i w zwiazku z tym pilnie > sprzedam swoja dotychczasowa Hundzie, bo kasa potrzebna. A żeś o nią dbał jakbyś miał do końca życia z nią być ;-). Mówiłem, żebyś poczekał, bo i tak zmienisz ;-). *** Ale na co ta zmiana to wiesz? (: -- Jasio vfr vx etz Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. |
Dnia Tue, 2 Sep 2008 10:36:15 +0100, Jasio napisał(a):
>> Trafila mi sie okazja zmiany motonga, kupilem, i w zwiazku z tym pilnie >> sprzedam swoja dotychczasowa Hundzie, bo kasa potrzebna. > > A żeś o nią dbał jakbyś miał do końca życia z nią być ;-). Mówiłem, > żebyś poczekał, bo i tak zmienisz ;-). > > *** > > Ale na co ta zmiana to wiesz? Właśnie wiem... Chociaż szybkę przełoży ;-) -- Soulsick |
Soulsick pisze:
>> A żeś o nią dbał jakbyś miał do końca życia z nią być ;-). Mówiłem, >> żebyś poczekał, bo i tak zmienisz ;-). >> Prorok jakis czy co? Chociaz nie do konca, skoro zmienilem na to samo. > Dnia Tue, 2 Sep 2008 10:36:15 +0100, Jasio napisał(a): >> Ale na co ta zmiana to wiesz? > > Właśnie wiem... > Chociaż szybkę przełoży ;-) > No wlasnie, i stelaz pod kufry tez sobie przelozylem. Tylko KLOSZoilera do lancucha szkoda, ale nie chce mi sie go przekladac. Za duzo roboty by z tym bylo. Zrobie sobie nowy ;-) Zdrowko KLOSZ -- Hunda CB 750 SF x 2 '00 i '99 dobre roczniki, KLOSZ '75 - tez niezly rocznik.... "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - by KLOSZ "To co widzisz to też jest patologia, tylko troche inna niż Twoja..." - tez by KLOSZ |
Aktualizacja linki:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] albo krocej: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
Czasy w strefie GMT. Teraz jest 21:36. |
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.