![]() |
Gunbus - Spory motocykl
6,7 litra V2, 350 KM i 700 Nm. Chyba wystarczy na pierwsze moto :)
-- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Re: Gunbus - Spory motocykl
On 29 Cze, 22:33, Kuczu <> wrote:
> 6,7 litra V2, 350 KM i 700 Nm. Chyba wystarczy na pierwsze moto :) > > > £O kur... Lubiê, luuubie du¿e fa³ki, ale to jest prawdziwa dziwka dla mnie!! :D |
Kuczu pisze:
> 6,7 litra V2, 350 KM i 700 Nm. Chyba wystarczy na pierwsze moto :) > > > wa¿y jedyne 650kg! :O Sherlock |
Sherlock pisze:
> wa¿y jedyne 650kg! :O I kosztuje jedyne 235 tys euro ;) -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Kuczu pisze:
> 6,7 litra V2, 350 KM i 700 Nm. Chyba wystarczy na pierwsze moto :) > > > > > Jak by mi kto¶ to pokaza³ nie mówi±c nic o parametrach to bym powiedzia³, ¿e to suzuki van van 125 tyle, ¿e z fa³kom :) -- Pzdr. Zefir m600/xx |
Dnia pięknego Sun, 29 Jun 2008 22:33:28 +0200, osobnik zwany Kuczu
wystukał: > 6,7 litra V2, 350 KM i 700 Nm. Chyba wystarczy na pierwsze moto :) > > > ale oszukują, że to największy motocykl świata. worlds.html 1.8 tony i silnik od T-72 :) -- mst <at> gazeta <.> pl BMW R1100GS '94 (DC) "-Mam lęk gruntu! -Chyba wysokości? -Wiem co mówię, to grunt zabija!" Terry Pratchett |
masti pisze:
> ale oszukują, że to największy motocykl świata. > > > 1.8 tony i silnik od T-72 :) Nie oszukuja. To najwieszy motocykl zaprojektowany i zbudowany jako motocykl od poczatku do konca. Tamto to czolg z inna karoseria :) -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Witam
Kuczu pisze: > 6,7 litra V2, 350 KM i 700 Nm. Chyba wystarczy na pierwsze moto :) Przecie i tak nie ma kierownika, który by chcia³ to obs³ugiwaæ w ruchu miejskim a ¿eby tym w trasê wyruszyæ to trzeba braæ busa z sze¶cioma kolesiami aby to co¶ zaparkowaæ. Dla mnie szkoda czasu i pieniêdzy na takie projekty. -- pozdrawiam Marek crf250x |
On 29 Cze, 22:33, Kuczu <> wrote:
> 6,7 litra V2, 350 KM i 700 Nm. Chyba wystarczy na pierwsze moto :) > > > > -- > Kuczu > LOUD PIPES SAVE LIVES !! > Harley Davidson FXR-Chttp://www.bikepics.com/members/kuczu/87fxr/ ja pierdole, ja pierdole, ja pier.... ale faza !!! -- Big |
Marek B pisze:
> Dla mnie szkoda czasu i pieniêdzy na takie projekty. Nieno, jasne. Lepiej projektowac nastepne GS500, przynajmniej da sie tym jezdzic po wino do Geesu. -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |