![]() |
Kalkulator dla aut z USA - do pobrania
Zapraszam na stronkê:
Zamie¶ci³em tam kalkulator dla amatorów aut z USA, na jego podstawie sprowadzam auta z USA. To wersja robocza, nie jakie¶ wydumane z przepisów tylko rzeczywiste koszty. Fox. |
Re: Kalkulator dla aut z USA - do pobrania
On 25 Cze, 12:05, "Fox" <> wrote:
> Zapraszam na stronkê: > > > > Zamie¶ci³em tam kalkulator dla amatorów aut z USA, na jego podstawie > sprowadzam auta z USA. > To wersja robocza, nie jakie¶ wydumane z przepisów tylko rzeczywiste koszty. > > Fox. Po pierwsze, uwa¿am, ¿e idea logowania siê w celu ¶ci±gniêcia byle dokumentu jest irytuj±ca. Po drugie, po logowaniu wyskoczy³ ciekawy komunikat: >Rejestracja przebieg³a pomy¶lnie. Mo¿esz siê zalogowaæ. >Nieprawid³owy login lub has³o Po trzecie: Skoro piszesz, ¿e ¶ci±gasz auta z US & A, przyda³by siê od razu kontakt ;> Dobrze jest kontaktowaæ siê z kim¶, kto od razu do wycenia³, nawet orientacyjnie ;) Dobry pomys³! Pozdrawiam GG :D |
>Po trzecie: Skoro piszesz, ¿e ¶ci±gasz auta z US & A, przyda³by siê od
>razu kontakt ;> Dobrze jest kontaktowaæ siê z kim¶, kto od razu do >wycenia³, nawet orientacyjnie ;) to ja dodam po czwarte - skoro kilka dni temu szanwony Fox pytal sie jak sie sprowadza samochody a ja mu na to odpowiadalem to czemu teraz juz sie oglasza jako sprowadzajacy auta? |
On 25 Cze, 14:16, "opek" <> wrote:
> >Po trzecie: Skoro piszesz, ¿e ¶ci±gasz auta z US & A, przyda³by siê od > >razu kontakt ;> Dobrze jest kontaktowaæ siê z kim¶, kto od razu do > >wycenia³, nawet orientacyjnie ;) > > to ja dodam po czwarte - skoro kilka dni temu szanwony Fox pytal sie jak sie > sprowadza samochody a ja mu na to odpowiadalem to czemu teraz juz sie > oglasza jako sprowadzajacy auta? Heh, a ja poda³em mu na priv namiary na ludzi, którzy mi ¶ci±gnêli... |
> to ja dodam po czwarte - skoro kilka dni temu szanwony Fox pytal sie jak
> sie > sprowadza samochody a ja mu na to odpowiadalem to czemu teraz juz sie > oglasza jako sprowadzajacy auta? bo jest pojêtny ch³opak, sie nauczy³, to bêdzie sprowadza³, równiez dla tych co nie umiej± |
Juz wyjasniam:
Po pierwsze nie oglaszam sie jako importer tylko udostepniam prywatny kalkulator ktory sam stworzylem na wlasne potrzeby w oparciu o wlasne doswiadczenie. Po drugie sprowadza³em auta dotychczas przez Gdynie ale teraz przyjdzie do Bremerhaven wiec nie mam z tym doswiadczenia. Sprowadzam prywatnie ale niektore sprzedaje. Powodzenia w sprowadzaniu autek wszystkim zycze! Fox. |