![]() |
[Zielona Góra]Pro¶ba o obejrzenie motocykla
Cze¶æ,
Czy kto¶ móg³by z Zielonej Góry lub okolic, obejrzeæ ten motocykl: ? Pozdrawiam -- Pawe³ GG# 2437444 tel.: 604 092 079 |
Re: [Zielona Góra]Pro¶ba o obejrzenie motocykla
U¿ytkownik "Pawe³ £abaj" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... Cze¶æ, Czy kto¶ móg³by z Zielonej Góry lub okolic, obejrzeæ ten motocykl: ? Okolice zielonej sadzac po rejestracji. podaj jakies szczegoly moze uda mi sie podjechac. Easy |
Re: Pro¶ba o obejrzenie motocykla
On 2 Cze, 22:37, "Easy" <> wrote:
> Czy kto¶ móg³by z Zielonej Góry lub okolic, obejrzeæ ten motocykl: > > Okolice zielonej sadzac po rejestracji. podaj jakies szczegoly moze uda mi > sie podjechac. No tak jak w og³oszeniu (i w temacie) motocykl jest w Zielonej Górze. Jakie szczegó³y mam podaæ? Je¿eli by³oby to mo¿liwe, to chcia³bym, ¿eby kto¶ kto mieszka w pobli¿u obejrza³ ten motocykl. Czy warto jechaæ pó³ Polski, ¿ebygo "przymierzyæ" ? Pozdrawiam -- Pawe³ > > Easy |
Re: Pro¶ba o obejrzenie motocykla
U¿ytkownik "Pawe³ £abaj" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... On 2 Cze, 22:37, "Easy" <> wrote: > Czy kto¶ móg³by z Zielonej Góry lub okolic, obejrzeæ ten > motocykl: > > Okolice zielonej sadzac po rejestracji. podaj jakies szczegoly moze uda mi > sie podjechac. >No tak jak w og³oszeniu (i w temacie) motocykl jest w Zielonej Górze. To ogloszenie jest zdjete, link jest pusty. -- Pozdro Karambol KTM LC4 EGS-E 620 |