![]() |
Czy ktos z precla jedzie ? (wawa, Dom Dziecka)
Hej,
Czy ktos z preclowiczow wybiera sie jutro do Domu Dziecka na Bialolece ? Info z portalu scigacz.pl: "Spotykamy siê wszyscy w niedzielê 1 czerwca o godzinie 15.00 - tam gdzie na edycji 1 (marywilska/p³ochociñska), link do trasy: Impreza przewidziana jest od 15 do 20, bêdzie muzyka (zespó³ muzyczny), jedzenie (ognisko i grill), konkursy, zabawy dla dzieciaków i wiele wiele innych atrakcji, tak¿e dla motocyklistów, choæ to dzieci s± najwa¿niejsze tego dnia. Zapraszamy wszystkich chêtnych motocyklistów do wziêcia udzia³u w tej wspania³ej imprezie. Na terenie Domu Dziecka przy ul. Wa³uszewskiej jest bardzo du¿o wolnego miesjca. Jest tam ma³y lasek, jeziorko, ¶ciezki, wielka ³±ka, poi której pewnie bêdzie mo¿na poje¼dziæ quadami/enduro, wielki plac zabaw itd., tak¿e miejsca na pewno nie zabraknie dla nikogo." -- Pozdrawiam serdecznie, Marcin Yamaha XJ600S |
Re: Czy ktos z precla jedzie ? (wawa, Dom Dziecka)
garbatymarcin pisze:
> Hej, > > Czy ktos z preclowiczow wybiera sie jutro do Domu Dziecka na Bialolece ? > > Info z portalu scigacz.pl: > > "Spotykamy siê wszyscy w niedzielê 1 czerwca o godzinie 15.00 - tam > gdzie na edycji 1 (marywilska/p³ochociñska), link do trasy: > > > Ja sie wybieram, z Bemowa bede jechal. -- Ozz GSX600F |
Re: Czy ktos z precla jedzie ? (wawa, Dom Dziecka)
Ozz pisze:
> garbatymarcin pisze: >> Hej, >> >> Czy ktos z preclowiczow wybiera sie jutro do Domu Dziecka na Bialolece ? >> >> Info z portalu scigacz.pl: >> >> "Spotykamy siê wszyscy w niedzielê 1 czerwca o godzinie 15.00 - tam >> gdzie na edycji 1 (marywilska/p³ochociñska), link do trasy: >> >> >> > Ja sie wybieram, z Bemowa bede jechal. > Ja lece z okolic Janek - jakby ktos sie chcial podlaczyc -> 505129849. -- Pozdrawiam serdecznie, Marcin Yamaha XJ600S |