![]() |
Gmole, gietarka,warsztat, wawa?szukam...
witam
mozecie polecic w Warszawie (okolicach) warsztat z gietarka, dla ktorego wygiecie gmoli nie bedzie nowosci i znaja sie na robocie? dzieki pozdrawiam |
Re: Gmole, gietarka,warsztat, wawa?szukam...
> mozecie polecic w Warszawie (okolicach)
> warsztat z gietarka, dla ktorego wygiecie gmoli nie bedzie nowosci > i znaja sie na robocie? > dzieki Ja tam nie znam ale mo¿esz ewentualnie pytaæ w firemkach zajmuj±cych siê t³umikami. Mi kiedy¶ do puszki piêknie pogiêli rurê jak rezygnowa³em z katalizatora. Jak co¶ znajdziesz to daj znaæ Grzegorz XVS650 |
> pytaæ w firemkach zajmuj±cych siê > t³umikami. > Mi kiedy¶ do puszki piêknie pogiêli rurê jak rezygnowa³em z katalizatora. dzieki jednakowoz wolalbym kogos kto juz mial kontakt z gmolami to jednk nie do konca to samo co tlumik- inny material, inne miejsce no i widac z zewnatrz ;] pzdrw |
U¿ytkownik "Piotr" napisa³ w wiadomo¶ci > dzieki > jednakowoz wolalbym kogos kto juz mial kontakt z gmolami > to jednk nie do konca to samo co tlumik- inny material, > inne miejsce Nie mogê znale¼æ namiarów,w okolicach Babic czy Ozarowa jest jaka¶ Firma robi±ca gmole do armatur,wygl±dajace co prawda jak poro¿e czy wieszak na kurtki,ale wykonanie dobre. Te¶æ mia³ od nich ofertê pracy i by³o kilka fotek pogladowych,ale meila juz wciê³o Monster BMW R1100S |
> Nie mogê znale¼æ namiarów,w okolicach Babic czy Ozarowa poszukasz? dzieki;] |
U¿ytkownik "Piotr" napisa³ w wiadomo¶ci > >> Nie mogê znale¼æ namiarów,w okolicach Babic czy Ozarowa > > poszukasz? > dzieki;] Znalaz³em,kuzwa googlem szybciej posz³o niz przeszukanie kosza:-) Zastrzegam siê ¿e nic tam nie robi³em i w razie problemów proszê nie wieszaæ psów na mojej osobie:-) Monster BMW R1100S |
On 20 Maj, 15:21, "Piotr" <.tnijpl> wrote:
> witam > mozecie polecic w Warszawie (okolicach) > warsztat z gietarka, dla ktorego wygiecie gmoli nie bedzie nowosci > i znaja sie na robocie? Jadac Lopuszanska do Alej od Galerii, ostatnia uliczka przed Alejami w prawo. Po prawej. Robia orurowania do samochodow. Musi maja material i maszyny do giecia/spawania. pzdr, dr FJR/525 |
> > > Zastrzegam siê ¿e nic tam nie robi³em i w razie problemów proszê nie > wieszaæ psów na mojej osobie:-) dzieki nie bede;] pozdro |
> Jadac Lopuszanska do Alej od Galerii, ostatnia uliczka przed Alejami w > prawo. Po prawej. Robia orurowania do samochodow. Musi maja material i > maszyny do giecia/spawania. dzieki podjade przy okazji pozdrw |