![]() |
reflektuje ktos na kask z uk ?? - wrocek i okolice
witam,
mam zamiar zorganizowac zakup kasku dla siebie w uk, i znalazlem tutaj cos takiego przy dzisiejszym kursie funta to wychodzi taniej o 300 zl - inne modele oczywiscie bez problemu - co kto lubi + 5,95 funtow przesylka - to max odbiera to moj kolo i dalej przesyla do pl za kolejne 15 f tak wiec jak ktos by sie podlaczyl to bysmy podzielili koszty przesylek nie chce na tym nic zarobic - tylko zaoszczedzic pare groszy bo nawet jak dolicze 21 f za przesylke to sie oplaci chetnych z wrocka - coby sie latwo porozumiec prosze o kontakt na priv pozdrawiam -- Kocur57 GSX 750 Inazuma |
Re: reflektuje ktos na kask z uk ?? - wrocek i okolice
U¿ytkownik "Kocur57" napisa³ :
> witam, > mam zamiar zorganizowac zakup kasku dla siebie w uk, No nie wiem sam. Taki kask móg³by przecie¿ powodowaæ pod¶wiadome jechanie po niew³a¶ciwej stronie ulicy, co mo¿e byæ ekstremalnie niebezpieczne. ;) -- PZDR Wojciech G. K1200RSport, Wawa zone. |
Czesc.
Ja tak przy okazji, zbieznie z tematem. Czy jest w UK odpowiednik niemieckiego Louisa, z podobna oferta? Pozdr... Paszczak TDM - daleko w garazu :( -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
U¿ytkownik <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci
news:.pl... > Czesc. > Ja tak przy okazji, zbieznie z tematem. > Czy jest w UK odpowiednik niemieckiego Louisa, z podobna oferta? Hein-Gericke, skoro ma byæ krzy¿acki. -- Jasio etz vx Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. Press [f7] before send. |
U¿ytkownik "Jasio" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g0kcvt$hnv$... > U¿ytkownik <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci > news:.pl... >> Czesc. >> Ja tak przy okazji, zbieznie z tematem. >> Czy jest w UK odpowiednik niemieckiego Louisa, z podobna oferta? > > Hein-Gericke, skoro ma byæ krzy¿acki. tak dokladnie maja sporo skelpow i zwyczajowo raz w roku dodaja katalog do magazynu Bike Louisa ja nie stwierdzilem pozdrawiam |
U¿ytkownik "Wojciech G." <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g0joup$g5t$.pl... > U¿ytkownik "Kocur57" napisa³ : >> witam, >> mam zamiar zorganizowac zakup kasku dla siebie w uk, > > No nie wiem sam. Taki kask móg³by przecie¿ powodowaæ pod¶wiadome jechanie > po niew³a¶ciwej stronie ulicy, co mo¿e byæ ekstremalnie niebezpieczne. ;) wiesz jak jest jest ryzyko jest przyjemnosc ;o) ja tam zaryzykuje tym bardziej ze kasy to mi zostanie na 2 lata oc |
Kocur57 pisze:
> U¿ytkownik "Jasio" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:g0kcvt$hnv$... >> U¿ytkownik <.pl> napisa³ w wiadomo¶ci >> news:.pl... >>> Czesc. >>> Ja tak przy okazji, zbieznie z tematem. >>> Czy jest w UK odpowiednik niemieckiego Louisa, z podobna oferta? >> Hein-Gericke, skoro ma byæ krzy¿acki. > tak dokladnie > maja sporo skelpow > i zwyczajowo raz w roku dodaja katalog do magazynu Bike > Louisa ja nie stwierdzilem Jakby ktos chcial to mam ten katalog na 2008, bede we Wrocku wieczorem 27ego jakby co:) -- Qlfon, Bournemouth, UK s³ucha: Boards of Canada - On a Rolling Sea, |