![]() |
Czy zuzycie 11 l paliwa na 100 km..
w GSX600F przy jezdzie non-stop 210 km/h jest czyms normalnym czy to jednak
zbyt duzo ? -- Pozdrawiam : MAKARENA UÆ |
Re: Czy zuzycie 11 l paliwa na 100 km..
-=MAKARENA=- wrote:
> w GSX600F przy jezdzie non-stop 210 km/h jest czyms normalnym czy to jednak > zbyt duzo ? I po co ten lans ? :-) W normie jest. KJ dagixar tribe colors |
U¿ytkownik "-=MAKARENA=-" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g0ejqr$cnm$.neostrada.pl... >w GSX600F przy jezdzie non-stop 210 km/h jest czyms normalnym czy to >jednak zbyt duzo ? nie jest to chyba jako¶ wyj±tkowo aerodynamiczny motocykl. a i obroty s± wtedy wysokie. jak jeszcze dorzucisz jakie¶ kufry, sakwy czy pasa¿erkê to opór powietrza staje siê coraz wiêkszym problemem. no to ja obstawiam, ¿e przy je¼dzie non stop 210km/h to ca³kiem realne spalanie. mniej by³oby pewnie na buzie albo jakim¶ XX bo one s± bardziej pomy¶lane pod k±tem wy¿szych prêdko¶ci. pzdr s. |
Stanis³aw S. wrote:
> U¿ytkownik "-=MAKARENA=-" <> napisa³ w wiadomo¶ci > news:g0ejqr$cnm$.neostrada.pl... >> w GSX600F przy jezdzie non-stop 210 km/h jest czyms normalnym czy to >> jednak zbyt duzo ? > > nie jest to chyba jako¶ wyj±tkowo aerodynamiczny motocykl. a i obroty > s± wtedy wysokie. jak jeszcze dorzucisz jakie¶ kufry, sakwy czy > pasa¿erkê to opór powietrza staje siê coraz wiêkszym problemem. no to > ja obstawiam, ¿e przy je¼dzie non stop 210km/h to ca³kiem realne > spalanie. mniej by³oby pewnie na buzie albo jakim¶ XX bo one s± > bardziej pomy¶lane pod k±tem wy¿szych prêdko¶ci. > mnie tam sie wydaje, ze to relatywnie ma³e spalanie, ale moze sie myle. -- Pozdrawiam Kuba (aka cita) gg:1461968 |
U¿ytkownik "-=MAKARENA=-" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g0ejqr$cnm$.neostrada.pl... >w GSX600F przy jezdzie non-stop 210 km/h jest czyms normalnym czy to >jednak zbyt duzo ? stary olejak przy tych predkosciach palil mi pod 20, jest w normie :> pozdr. |
----- Original Message ----- From: "-=MAKARENA=-" <> >w GSX600F przy jezdzie non-stop 210 km/h jest czyms normalnym czy to >jednak > zbyt duzo ? czeœæ ch³opaku ;-) Kupê lat . Sprzedaj to i zamiast nowego stroju do nurkowanie kup sobie normalny motocykl :-) Nie da³o sie tego sprzedaæ na bajzlu ? A tak miêdzy nami Jajo tyle nie lata :) Licznik przek³amuje. Darek Lenart HONDA CBR RR,Honda CBF ,Yamaha YBR, Yamaha TW 125 -- Archiwum grupy: |
Siemka
***U¿ytkownik "-=MAKARENA=-"w GSX600F przy jezdzie non-stop 210 km/h jest czyms normalnym czy to jednak zbyt duzo ? Za duzo zdecydowanie za duzo. Biorac pod uwage ze takie predkosci GSX600F non stop osiaga tylko na playstation (albo jak wypadnie z transportu lotniczego) to chyba nalezalo by zapytac o zuzycie kW/h Tytus |
> czeœæ ch³opaku ;-) > Kupê lat . Sprzedaj to i zamiast nowego stroju do nurkowanie kup sobie > normalny motocykl :-) Goñ sie :-P. Jestem z nim wyjatkowo emocjonalnie zwiazany :-) . -- -- Pozdrawiam : MAKARENA UÆ |
On 14 Maj, 13:51, "-=MAKARENA=-" <> wrote:
> w GSX600F przy jezdzie non-stop 210 km/h jest czyms normalnym czy to jednak > zbyt duzo ? Moim zdaniem za duzo. W piatek jechalem w reichu przez godzine na B6 z predkoscia srednia 160 km/h, zdarzalo sie 120, zdarzylo sie, ze licznik pokazal 220 (tylko przez chwile i wiecej nie chcial), ale srednia wyszla mi 6l/100. Wiem, ze od 160 do 210 jest b. duza roznica, ale ciagle wydaje mi sie, ze to duzo. pozdr -- badrank B6 sprzedany FZ6SA i TT250R |
badrank pisze:
> Moim zdaniem za duzo. W piatek jechalem w reichu przez godzine na B6 .. .. > licznik pokazal 220 Bandit 600 i 220 kmh ? Suzuki to podtrafi podkrecac liczniki... -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |