![]() |
stela¿e virago 535
Przymierzam sie do zakupu stelazy do mojej 535. Jako ze zakup bedzie na
odleglosc - nie mam mozliwosci oblookania i przymierzenia stelazy. Narazie mam na oku dwa modele: Chcialbym zasiegnac opinni uzytkownikow tych modeli (jakosc wykonania, dopasowanie, spsob montowania, akcesoria do przesuniecia migaczy itp , itd) Ewentualnie jakies inne godne polecenia ? pozdrawiam Andrew |
Re: stela¿e virago 535
On 9 Maj, 12:43, "Andrzej" <> wrote:
> Przymierzam sie do zakupu stelazy do mojej 535. Jako ze zakup bedzie na > odleglosc - nie mam mozliwosci oblookania i przymierzenia stelazy. > Narazie mam na oku dwa modele: > Chcialbym zasiegnac opinni uzytkownikow tych modeli (jakosc wykonania, > dopasowanie, spsob montowania, akcesoria do przesuniecia migaczy itp , itd) > Ewentualnie jakies inne godne polecenia ? > > pozdrawiam > Andrew Cze. Kiedy¶ kupi³em te same stelaze w i dokladnie te same co pokazales. Odes³a³em ten syf wqrwiony do granic mozliwo¶ci. Otwory monta¿owe za ma³e i nieogradowane - nie mo¿na prze³o¿yæ ¶ruby by zamontowaæ element. Jedne czêsci w chromach, pozosta³e pomalowane jakim¶ czarnym syfem. Kase odzyska³em, tych stelazy nie polecam chyba ¿e co¶ siê zmieni³o od zesz³ego sezonu w sklepie Pozdr, J/\cek |