![]() |
Hamulce Cb 500 c.d. Help!
Witam to znowu ja, zam贸wilem zestaw naprawczy pompy hamulcowej i go
wymienilem, ale teraz nie wiem co zrobic, najpierw sama z siebie pompka nie pracowala dopiero pr贸bowalem pompowac i zatykac palcem wylot plynu z pompy, naprzemian puszczac i pompowac , wytworzylo sie chyba jakies podcisnienie bo pompa zaczela pracowac, no wiec nastepnie przykrecilem przew贸d hamulcowy i pr贸bowalem wytworzyc cos podobnego ale chyba za dlugi przew贸d i juz samym zatykaniem paluchem nie wytworze takiego podcisnienia. No i co teraz robic, pompowanie samo nie daje zadnego efektu, klamka nie robi sie twarda. Pom贸zcie bo juz mnie szlag trafia.... |
Re: Hamulce Cb 500 c.d. Help!
R2 pisze:
> Witam to znowu ja, zam贸wilem zestaw naprawczy pompy hamulcowej i go > wymienilem, ale teraz nie wiem co zrobic, najpierw sama z siebie pompka nie > pracowala dopiero pr贸bowalem pompowac i zatykac palcem wylot plynu z pompy, > naprzemian puszczac i pompowac , wytworzylo sie chyba jakies podcisnienie bo > pompa zaczela pracowac, no wiec nastepnie przykrecilem przew贸d hamulcowy i > pr贸bowalem wytworzyc cos podobnego ale chyba za dlugi przew贸d i juz samym > zatykaniem paluchem nie wytworze takiego podcisnienia. No i co teraz robic, > pompowanie samo nie daje zadnego efektu, klamka nie robi sie twarda. > Pom贸zcie bo juz mnie szlag trafia.... > > > Hamulce sie odpowietrza zeby dzialaly. To nie kran w lazience ze przykrecisz i dziala. -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
Kuczu pisze:
> Hamulce sie odpowietrza zeby dzialaly. To nie kran w lazience ze > przykrecisz i dziala. I zeby nie bylo ze sie dopierdalam to pogrzeb w archiwum. Haslo "odpowietrzanie hamulcow". A jesli sam nie potrafisz to zlec to komus kumatemu. -- Kuczu LOUD PIPES SAVE LIVES !! Harley Davidson FXR-C |
"Kuczu" <> wrote A jesli sam nie potrafisz to zlec to komus > kumatemu. to moze Tobie to zlece :D |