![]() |
Przegl±d i koniec miejsca w dowodzie
Nie mam juz wolnych miejsc w dowodzie rejestracyjnym, a idzie pora
przegl±du - co w takim przypadku ? Jechaæ najpierw na przegl±d po za¶wiadczenie na karteczce czy najpierw wizyta w urzêdzie komunikacji ? |
Re: Przegl±d i koniec miejsca w dowodzie
> Nie mam juz wolnych miejsc w dowodzie rejestracyjnym, a idzie pora
> przegl±du - co w takim przypadku ? > Jechaæ najpierw na przegl±d po za¶wiadczenie na karteczce czy najpierw > wizyta w urzêdzie komunikacji ? Czas zmieniæ samochód :-) |
*Karl* wrote in <news:ggv061$7dk$.pl>:
> Nie mam juz wolnych miejsc w dowodzie rejestracyjnym, a idzie pora > przegl±du - co w takim przypadku ? > Jechaæ najpierw na przegl±d po za¶wiadczenie na karteczce czy najpierw > wizyta w urzêdzie komunikacji ? zrob tak jak ja - wykorzystaj okazje zeby sobie strzelic indywidualne skoro i tak musisz wymienic dowod. pozdr, rdx -- ___ ___ __ _ _ | _ \__ _ __| \ \/ /__ ___| | | gg#157002 | / _` / _` |> </ _/ -_) | | spamboks na o2peel |_|_\__,_\__,_/_/\_\__\___|_|_| |
On 30 Lis, 22:21, "Karl" <> wrote:
> Nie mam juz wolnych miejsc w dowodzie rejestracyjnym, a idzie pora > przegl±du - co w takim przypadku ? > Jechaæ najpierw na przegl±d po za¶wiadczenie na karteczce czy najpierw > wizyta w urzêdzie komunikacji ? najpierw przeglad na karteczce, pozniej dowod - wpisza w nim date badania z karteczki ;) WS |
radxcell pisze:
> *Karl* wrote in <news:ggv061$7dk$.pl>: >> Nie mam juz wolnych miejsc w dowodzie rejestracyjnym, a idzie pora >> przegl±du - co w takim przypadku ? >> Jechaæ najpierw na przegl±d po za¶wiadczenie na karteczce czy najpierw >> wizyta w urzêdzie komunikacji ? > > zrob tak jak ja - wykorzystaj okazje zeby sobie strzelic indywidualne skoro i > tak musisz wymienic dowod. Ojj, chyba mo¿na znacznie lepiej te 5 setek skonsumowaæ. ;) -- Marcin "Kenickie" Mydlak [WRC] Bia³y Pug 306 1.4 + LPG z bombk± pod autem ;) President JFK RS39 + ML 145 GG: 291246 ; kenickie<at>box43<kropek>pl; skype: kenickie_pl |
Marcin "Kenickie" Mydlak pisze:
> radxcell pisze: >> *Karl* wrote in <news:ggv061$7dk$.pl>: >>> Nie mam juz wolnych miejsc w dowodzie rejestracyjnym, a idzie pora >>> przegl±du - co w takim przypadku ? >>> Jechaæ najpierw na przegl±d po za¶wiadczenie na karteczce czy najpierw >>> wizyta w urzêdzie komunikacji ? >> >> zrob tak jak ja - wykorzystaj okazje zeby sobie strzelic indywidualne >> skoro i >> tak musisz wymienic dowod. > > Ojj, chyba mo¿na znacznie lepiej te 5 setek skonsumowaæ. ;) > O, to juz tylko 500 a nie 1000 jak kiedys? |
> zrob tak jak ja - wykorzystaj okazje zeby sobie strzelic indywidualne
> skoro i > tak musisz wymienic dowod. indywidualne co mam sobie strzeliæ ? |
U¿ytkownik "Karl" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:ggv061$7dk$.pl... > Nie mam juz wolnych miejsc w dowodzie rejestracyjnym, a idzie pora > przegl±du - co w takim przypadku ? > Jechaæ najpierw na przegl±d po za¶wiadczenie na karteczce czy najpierw > wizyta w urzêdzie komunikacji ? Zrob najpierw przeglad. Zreszta nie wiem czy mozna inaczej. W nowym dowodzie wbija tylko jedna pieczatke. W przeciwnym razie gdybys wymienil przed to najpierw bedzie pieczatka aktualnego przegladu a dopiero druga ze stacji kontroli. No i obowiazkowo trzeba tablice zdjac bo musza naklejke zmienic na tablicach. -- -------------------------------- KSC |
Wujek dosta³ taka kartkê o potwierdzeniu przeprowadzenia badania.
Ale w WK mu tego nie uwzglêdnili, musia³ ¶migaæ na wbicie do stacji diagnostycznej, ju¿ z nowym dowodem. Wiêc jak to jest? -- pozdrawiam Skiraz |
Skiraz pisze:
> Wujek dosta³ taka kartkê o potwierdzeniu przeprowadzenia badania. > Ale w WK mu tego nie uwzglêdnili, musia³ ¶migaæ na wbicie do stacji > diagnostycznej, ju¿ z nowym dowodem. > Wiêc jak to jest? > ze WK ma pewnie z³y dzien, zawsze uwzgledniaj± przeglad z kartki albo ze starego dowodu przy np przerejestrowaniu. -- Arni Toruñ '84 Honda CB 650 SC "Jaszczomb" '91 Volvo 940 D24TIC diesel pozbawiony wad i przyspieszenia '91 Honda Prelude 2,0 EX |