![]() |
BMW 1 2007 - na co zwróciæ uwagê?
moja ¿ona po przejechaniu siê Mini Cooperem, BMW 1 i kilkoma innymi
autami stwierdzi³a, ¿e ju¿ nie chce innego ni¿ BMW 1. Czy to autko ma jakie¶ typowe usterki? Na co zwróciæ uwagê kupuj±c "prawie nowe" z 2007 roku z przebiegiem 5-8 tys km? wersja benzynowa, kupujê od dealera BMW -- plusz |
Re: BMW 1 2007 - na co zwróciæ uwagê?
Dnia Mon, 13 Oct 2008 03:02:49 -0700 (PDT), plusz napisa³(a):
> moja ¿ona po przejechaniu siê Mini Cooperem, BMW 1 i kilkoma innymi > autami stwierdzi³a, ¿e ju¿ nie chce innego ni¿ BMW 1. > Czy to autko ma jakie¶ typowe usterki? Na co zwróciæ uwagê kupuj±c > "prawie nowe" z 2007 roku z przebiegiem 5-8 tys km? > wersja benzynowa, kupujê od dealera BMW Jak bardzo by³o bite i czy dobrze naprawili T. |
Internauta plusz () w wiadomo¶ci
news: nabazgra³(a): > moja ¿ona po przejechaniu siê Mini Cooperem A co by³o nie tak z Mini ?? bo moja zrobi³a prawko i jej wpad³o w oko. Ale mo¿e namówiê j± na Mazdê 3, auto wiêksze ale niezawodne i ³adne :) -- "Dwie rzeczy s± nieskoñczone: wszech¶wiat i ludzka g³upota. I nie jestem pewien, co do wszech¶wiata." - Albert Einstein. |
On 13 Pa¼, 12:02, plusz <> wrote:
> moja ¿ona po przejechaniu siê Mini Cooperem, BMW 1 i kilkoma innymi > autami stwierdzi³a, ¿e ju¿ nie chce innego ni¿ BMW 1. > Czy to autko ma jakie¶ typowe usterki? Na co zwróciæ uwagê kupuj±c > "prawie nowe" z 2007 roku z przebiegiem 5-8 tys km? > wersja benzynowa, kupujê od dealera BMW Masz m±dr± zone. ;) Warto zwrocic uwage na silnik, autko prowadzi sie rewelacyjnie wiec dobrze kupic cos mocniejszego niz benzyna 1,6. Moze dwulitrowy dieselek? Protz |
On 13 Pa¼, 12:58, wrote:
wersja benzynowa, kupujê od dealera BMW > > Masz m±dr± zone. ;) > Warto zwrocic uwage na silnik, autko prowadzi sie rewelacyjnie wiec > dobrze kupic cos mocniejszego niz benzyna 1,6. > > Moze dwulitrowy dieselek? przejecha³a siê tylko 20 minut, i stwierdzi³a, ¿e ju¿ nie chce mini ani testowaæ innych :) wiêksze silniki bêd± dla mnie za drogie - i tak to auto wychodzi do¶æ drogo, ale naprawdê je¼dzi super. autko ma byæ tylko do miasta odpowiadaj±c na pytanie "czy by³o bite" - zak³adam, ¿e jak sprzedaje bezpo¶rednio BMW i zapewnia o jako¶ci, to raczej nie k³ami± :) -- plusz |
Internauta plusz () w wiadomo¶ci
news: nabazgra³(a): > odpowiadaj±c na pytanie "czy by³o bite" - zak³adam, ¿e jak sprzedaje > bezpo¶rednio BMW i zapewnia o jako¶ci, to raczej nie k³ami± :) To zak³adaj dalej :) -- "Dwie rzeczy s± nieskoñczone: wszech¶wiat i ludzka g³upota. I nie jestem pewien, co do wszech¶wiata." - Albert Einstein. |
plusz wrote:
> odpowiadaj±c na pytanie "czy by³o bite" - zak³adam, ¿e jak sprzedaje > bezpo¶rednio BMW i zapewnia o jako¶ci, to raczej nie k³ami± :) rotfl :-) .... oczywiscie, ze nie klamia, ale moga mijac sie z prawda ;) pozdrawiam Blyskacz -- Samochody dziela sie na Volvo i pozostale :-) Volvo V70R 2.5 299KM AWD 03' LPG z "popsuta kierownica" ;) Volvo 850 2.5 170KM 96' LPG |
Dnia Mon, 13 Oct 2008 06:07:42 -0700 (PDT), plusz napisa³(a):
> przejecha³a siê tylko 20 minut, i stwierdzi³a, ¿e ju¿ nie chce mini > ani testowaæ innych :) Mo¿e ju¿ mia³a tego dosyæ? > wiêksze silniki bêd± dla mnie za drogie - i tak to auto wychodzi do¶æ > drogo, ale naprawdê je¼dzi super. > autko ma byæ tylko do miasta Skoro nie masz zasobów, które pozwala³yby ci lekcewa¿yæ rozwiniêcie skrótu BMW, to mo¿e jednak co¶ tañszego w naprawach? Wiesz jak to jest z kobietami... na przyk³ad moja ¶lubna, swoj± drog± ¶wietny i rozs±dny kierowca ze sporym do¶wiadczeniem, dokona³a jednak jednej czy dwóch dewastacji w stylu "chcia³am szybko zaparkowaæ i nie zauwa¿y³am, ¿e ta cholerna latarnia jest du¿o szersza u do³u ni¿ u góry". > odpowiadaj±c na pytanie "czy by³o bite" - zak³adam, ¿e jak sprzedaje > bezpo¶rednio BMW i zapewnia o jako¶ci, to raczej nie k³ami± :) K³ami±, k³ami± T. |
On 13 Pa¼, 19:44, Tomasz Nowicki <> wrote:
> Dnia Mon, 13 Oct 2008 06:07:42 -0700 (PDT), plusz napisa³(a): > > > przejecha³a siê tylko 20 minut, i stwierdzi³a, ¿e ju¿ nie chce mini > > ani testowaæ innych :) > > Mo¿e ju¿ mia³a tego dosyæ? > > > wiêksze silniki bêd± dla mnie za drogie - i tak to auto wychodzi do¶æ > > drogo, ale naprawdê je¼dzi super. > > autko ma byæ tylko do miasta > > Skoro nie masz zasobów, które pozwala³yby ci lekcewa¿yæ rozwiniêcie skrótu > BMW, to mo¿e jednak co¶ tañszego w naprawach? Wiesz jak to jest z > kobietami... na przyk³ad moja ¶lubna, swoj± drog± ¶wietny i rozs±dny > kierowca ze sporym do¶wiadczeniem, dokona³a jednak jednej czy dwóch > dewastacji w stylu "chcia³am szybko zaparkowaæ i nie zauwa¿y³am, ¿e ta > cholerna latar hmmm... A czy naprawa blacharska ma inn± cenê dla bmw i inn± dla innych aut? Dla autocasco to chyba bez znaczenia -- plusz |
U¿ytkownik "Tomasz Nowicki" <> napisa³ w > K³ami±, k³ami± Wszystkie te auta byly bite przy przebiegu 6-8 tysiecy? Protz |