![]() |
Valeo
Witam,
Muszê wymieniæ sprzêg³o w swoim samochodzie. Przejrza³em oferty i mo¿na kupiæ komplet Valeo za ok. 350-370 PLN. Taki komplet ma numer zgodny z powszechnie dostêpnym katalogiem Valeo. Czê¶æ sprzedawców ma w swojej ofercie Valeo, które po bli¿szym przyjrzeniu okazuje siê PHC Valeo (czy jako¶ tak) i numer katalogowy tego tworu nie ma nic wspulnego z katalogiem Valeo. Kosztuj± 235-275 PLN. Kto¶ mi mo¿e wyja¶niæ to zjawisko? Co to jest PHC Valeo? Ordynarna podróba? I jakie sprzêg³o polecacie? W. -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
Re: Valeo
Posiadam sprzêg³o Luka
Dobra jako¶æ dobra cena Wielebny pisze: > Witam, > > Muszê wymieniæ sprzêg³o w swoim samochodzie. Przejrza³em oferty i mo¿na kupiæ > komplet Valeo za ok. 350-370 PLN. Taki komplet ma numer zgodny z powszechnie > dostêpnym katalogiem Valeo. > > Czê¶æ sprzedawców ma w swojej ofercie Valeo, które po bli¿szym przyjrzeniu > okazuje siê PHC Valeo (czy jako¶ tak) i numer katalogowy tego tworu nie ma nic > wspulnego z katalogiem Valeo. Kosztuj± 235-275 PLN. > > Kto¶ mi mo¿e wyja¶niæ to zjawisko? > Co to jest PHC Valeo? Ordynarna podróba? > I jakie sprzêg³o polecacie? > > W. > > > -- Pozdrawiam S³awek |
Slawencjusz pisze:
> Posiadam sprzêg³o Luka > Dobra jako¶æ dobra cena A ja mam lusterko z czterema pancernymi i psem. Jakosc doskonala. -- Pozdrawiam MarcinJM ____________________________ gg: 978510, Skype: marcin.jm |
U¿ytkownik "Slawencjusz" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:gb0jcc$omd$.pl... > Posiadam sprzêg³o Luka > Dobra jako¶æ dobra cena A ja klocki Jurida i tez nie narzekam ;-) Wojtek |
na ** p.m.s ** Wielebny pisze tak:
> Kto¶ mi mo¿e wyja¶niæ to zjawisko? > Co to jest PHC Valeo? Ordynarna podróba? to fabryka w Korei > I jakie sprzêg³o polecacie? Sachs, LuK pisz±cy te s³owa z chiñskiego laptopa HP ;) -- Piter vw golf mk2 |
U¿ytkownik "Wielebny" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:.pl... > Witam, > > Muszê wymieniæ sprzêg³o w swoim samochodzie. Przejrza³em oferty i mo¿na > kupiæ > komplet Valeo za ok. 350-370 PLN. Taki komplet ma numer zgodny z > powszechnie > dostêpnym katalogiem Valeo. > W Astrze 1.7TD wymieni³em sprzêg³o na Valeo 150kkm temu i jestem zadowolony. Cena kpl. (tarcza, docisk, ³o¿ysko) z wymian± 700z³. Luk by³ dro¿szy o oko³o 200z³. pzdr. macko |