![]() |
Dla szukaj±cych odzie¿y motocyklowej
Jakby kto¶ szuka³ kompletu - kurtka plus spodnie to w Honda Plaza jest promoæja 1 15% na komplet odzie¿y z sympatexu.
Tutaj wiêcej szczegó³ów dla facebookowiczów |
Nie¿le, ale czy to jest odzie¿ z górnej pó³ki?
|
To jest bardzo dobra odzie¿.
Ale wiem, ¿e oni te¿ potrafi± zamówiæ i ¶cvi±gn±æ co¶ dla konkretnego klienta (np. nietypowy rozmiar), sprzedaje u nich bardzo konkretna dziewczyna, która bardzo dobrze zna siê na akcesoriach i odzie¿y moto - najlepiej, jak poszukuesz czego¶ konkretnego to zadzwoniæ 22 431 00 00. |
Akurat tego szuka³em :) dziêkówka ! :)
|
Witam Wszystkich na forum. Je¿eli chodzi o dobr±,markow± odzie¿ dla motocyklisty w ni¿szej cenie,to warto zajrzeæ tak¿e do nas. Teraz z okazji ¶wi±t przygotowali¶my Kilka bardzo ciekawych promocji. Zawsze s³u¿ymy swoj± rad± i pomoc± na forum.
|
super porady :) Tego w³a¶nie szuka³em. Zbli¿a siê poma³u sezon na motocykle wiêc trzeba siê w co nie co zaopatrzyæ
|
Ja rzeczy dla siebie kupuje tylko na Motomania24. bardzo dobra jako¶æ i dobra komunikacja z nimi. Kiedy¶ kupowa³em w jakim¶ podrzêdnym sklepiku i faktycznie tamta odzie¿ pozostawia³a wiele do ¿yczenia. Teraz przynajmniej mam porz±dn± i na d³ugi czas. Tu macie ofertê
|
Bo pewnie s³abo szukasz :) na pewno mo¿na gdzie¶ tam znale¼æ, sezon coraz bli¿ej wiêc trzeba siê pospieszyæ
|