![]() |
Humor internetowy
Futbol brayzlijski
|
- Dziwne - mówi m±¿ do ¿ony - ty masz niebieskie oczy, ja mam niebieskie oczy, a nasza córeczka ma piwne. Ciekawe po kim...
- A co, mo¿e powiesz, ¿e piwa nie pijesz?! |
Lew z rana postanowi³ siê dowarto¶ciowaæ. Z³apa³ wiêc Zaj±ca i pyta:
- Kto jest królem d¿ungli. - Ty,Ty królu! - mówi wystrachany zaj±c. Lew pu¶ci³ go i z³apa³ zebrê: - Kto jest królem zwierz±t? - Ty Lwie. Ty jeste¶ królem! - Ok. - Lew pu¶ci³ zebrê. Lew dorwa³ nied¼wiedzia. Powali³ go i pyta: - Mów kto jest królem zwierz±t. Mi¶ by³ nie w sosie wiêc mówi: - Eee... no... Na to Lew go waln±³ raz, drugi i pyta: - Wiêc kto jest królem zwierz±t? - No dobra, ty jeste¶ królem zwierz±t. Lew dumny jak paw podchodzi do s³onia i pyta: - Ty s³oñ, kto jest królem zwierz±t. S³oñ spojrza³ i nagle z³apa³ lwa tr±b± i gruchn±³ nim o ska³y. Wybi³ mu zêby i po³ama³ ko¶ci. Lew otrz±sn±³ siê i mówi: - Kurfa, s³oñ jak nie wies to sie nie denerfuj |
W warsztacie samochodowym klient siedzi w fotelu i czyta gazetê, a na kanale stoi samochód. Przychodzi mechanik i zabiera siê za auto. Po chwili mówi do klienta:
- Przyda³oby siê wymieniæ ¶wiece. - To wymieniaj pan, tylko szybko. No to mechanik czuje, ¿e z³apa³ frajera i nawija dalej: - Pasek rozrz±du te¿ do wymiany. Klocki i tarcze te¿. I p³yn hamulcowy, i w ch³odnicy, i wycieraczki... - Wymieniaj pan, tylko szybciej, bo nie mam czasu. Mechanik skoñczy³, odstawi³ samochód i mówi: - No, gotowe. Na to klient pokazuj±c na samochód stoj±cy przed warsztatem: - No to bierz siê pan teraz za mój. |
Spadaj±cy jak kamieñ spadochroniarz krzyczy do mijanego w powietrzu kolegi:
- Mój siê nie otworzy³! Szczê¶cie, ¿e to tylko æwiczenia! |
- Mieciu, jakbym siê przespa³ z Twoj± ¿on±, to by¶my byli szwagry czy swaty?
- Wtedy to by¶my byli kwita. |