![]() |
Chip tunning SpeedKit
Czy kto¶ kupowa³/uzywa boxów firmy SpeedKit (), maj± do¶æ
przystêpn± cenê (149 eur) i satysfakcjonuj±ce mnie "papierowe" parametry, ale opinie na ich temat mile widziane. -- -- Dany. S³upsk. |
Re: Chip tunning SpeedKit
Dany pisze:
> Czy ktoś kupował/uzywa boxów firmy SpeedKit (), mają dość > przystępną cenę (149 eur) i satysfakcjonujące mnie "papierowe" > parametry, ale opinie na ich temat mile widziane. -- Podane parametry wydają się BARDZO optymistyczne, zazwyczaj normalni tunerzy podają gorsze (chipujący, a nie boksujący). -- Rosomaczki wskakują na krzaczki |
U¿ytkownik "Dany" <dany@info[usun]city.com.pl> napisa³ w wiadomo¶ci
news:galgak$anv$.neostrada.pl... > Czy kto¶ kupowa³/uzywa boxów firmy SpeedKit (), maj± do¶æ > przystêpn± cenê (149 eur) i satysfakcjonuj±ce mnie "papierowe" parametry, > ale opinie na ich temat mile widziane. W Polsce ceny te¿ polecia³y na ³eb i szyjê np. O Speedkit czyta³em na jakim¶ forum, ¿e auto je¼dzi lepiej i mniej pali no ale bez hamowni nie ocenisz jak± ma naprawdê moc. pozdro PeJot Civic 3D 1.4iS'97 |
> O Speedkit czyta³em na jakim¶ forum, ¿e auto je¼dzi lepiej i mniej pali no
To mi wystarczy, ¿eby by³o odczuwalnie lepiej a przy spokojnej jezdzie na trasie mniej pali³o > ale bez > hamowni nie ocenisz jak± ma naprawdê moc. No to wiadomo, cudów za te pieni±dze nie oczekujê, ale w±tpiê ¿e box za 2700 da mi 5x wiêksz± satysfakcjê :) |