![]() |
Przegl±d techniczny - gdzie?
Witam,
mam zarejestrowane autko w Toruniu czy mogê zrobiæ przegl±d w Gdañsku. Przebywam w tej chwili w Gdañsku i nie po drodze jest mi jechaæ do Torunia. Je¿eli tak, to kto¶ poleci jaki¶ zak³ad?? Pozdrawiam Pawe³ |
Re: Przegl±d techniczny - gdzie?
Pawe³ Stec pisze:
> Witam, > mam zarejestrowane autko w Toruniu czy mogê zrobiæ przegl±d w Gdañsku. Mo¿esz. > Pozdrawiam > Pawe³ -- Grzegorz Joñca GG: 7366919 JID: Szara ReniaM 1.4 E7J PMS-edycja limitowana ;) - wszystko dla aktywnych |
*Pawe³ Stec* napisal(a) w news:ga2kk7$dm9$.pl:
> mam zarejestrowane autko w Toruniu czy mogê zrobiæ przegl±d w Gdañsku. Tak. > Przebywam w tej chwili w Gdañsku i nie po drodze jest mi jechaæ do > Torunia. Je¿eli tak, to kto¶ poleci jaki¶ zak³ad?? Zalezy jeszcze jaka czesc Gdanska :) Ja polecam stacje diagnostyczna na ul Hallera, chyba nr 132 - miesci sie w dawnym serwisie FSO. Sprawdzaja naprawde dokladnie auto, a najwazniejsze jest to, ze nie naciagaja na naprawy bezpodstawnie - jest tam duzy warsztat. Drugi zaklad jaki polece to Suncar na ul Œnie¿nej, tez sa dokladni. Mam nadzieje ze o takie zaklady chodzilo. Pozdr |
> mam zarejestrowane autko w Toruniu czy mogê zrobiæ przegl±d w Gdañsku.
Tak. I paliwo te¿ mo¿esz nalaæ w Gdañsku ;-))))) Pozdr. PS. Oczywi¶cie zak³adam ¿e masz poczucie humoru ;-))) |