![]() |
[OT do majsterkowiczow] Czy poprawic gowniany firmowy uchwyt ?
Witam,
kiedys tu pisalem (mialo isc na prega), ze kupilem oryginalny uchwyt do mojego palmofonu i ze jest slaby :-/ Glowny problem polega na tym, ze plastik tej chesci uchwytu w ktory wsuwa sie telefon jest na "wysoki polysk" a obudowa palmofonu jest gumowa. Jak sobie mozna wyobrazic (przy dosc dobrym spasowaniu) te dwa elementy sie "sklejaja" a wyciaganie urzadzenia z uchwytu wymaga sily i konczy sie otworzeniem klapki baterii i resetem urzadzenia. Co zrobic, zeby to nie bylo takie klejace sie? Posypac penatenem? ;) Przykleic filc cieniutki (naprawde musi byc cieniutki!)? POMOCY topek -> jak zawsze pozdrawiajacy -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Re: [OT do majsterkowiczow] Czy poprawic gowniany firmowy uchwyt ?
Hello topek,
Thursday, August 21, 2008, 2:29:50 PM, you wrote: [...] > Co zrobic, zeby to nie bylo takie klejace sie? > Posypac penatenem? ;) Nie wiem, co to penaten ale talk/m±ka (skrobia) ziemniaczana radzi sobie z takim problemem doskonale. Ale bêdziesz mia³ wszystko bia³e. [...] -- Best regards, RoMan mailto: PMS++ PJ+ S+ p+ M- W+ P++:+ X++ L++ B++ M+ Z+++ T- W+ CB++ Spam: :) |
Re: [OT do majsterkowiczow] Czy poprawic gowniany firmowy uchwyt ?
Hello topek,
Thursday, August 21, 2008, 2:29:50 PM, you wrote: [...] > Co zrobic, zeby to nie bylo takie klejace sie? > Posypac penatenem? ;) Nie wiem, co to penaten ale talk/m±ka (skrobia) ziemniaczana radzi sobie z takim problemem doskonale. Ale bêdziesz mia³ wszystko bia³e. [...] -- Best regards, RoMan mailto: PMS++ PJ+ S+ p+ M- W+ P++:+ X++ L++ B++ M+ Z+++ T- W+ CB++ Spam: :) |
Re: [OT do majsterkowiczow] Czy poprawic gowniany firmowy uchwyt
> > Co zrobic, zeby to nie bylo takie klejace sie?
> > Posypac penatenem? ;) > Nie wiem, co to penaten ale talk/m±ka (skrobia) ziemniaczana radzi > sobie z takim problemem doskonale. Ale bêdziesz mia³ wszystko bia³e. Penaten to wlasnie talk/zasypka. Nie ma innej opcji? :-/ topek -> jak zawsze pozdrawiajacy -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
> > Co zrobic, zeby to nie bylo takie klejace sie?
> > Posypac penatenem? ;) > Nie wiem, co to penaten ale talk/m±ka (skrobia) ziemniaczana radzi > sobie z takim problemem doskonale. Ale bêdziesz mia³ wszystko bia³e. Penaten to wlasnie talk/zasypka. Nie ma innej opcji? :-/ topek -> jak zawsze pozdrawiajacy -- Wys³ano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> |
Patrze a tu w szybce robal taki: news:g8jtb8$ata$ ! Pewnie
kiero jakis, ten topek . Tak se patrze i patrze jak nawija makaron na uszy: >> Nie wiem, co to penaten ale talk/m±ka (skrobia) ziemniaczana radzi >> sobie z takim problemem doskonale. Ale bêdziesz mia³ wszystko bia³e. > Penaten to wlasnie talk/zasypka. > Nie ma innej opcji? :-/ Podobny problem... ;) Sorry, nie moglem sie powstrzymac -- Dman-666 Jarek Srebrny, Stolec |
Patrze a tu w szybce robal taki: news:g8jtb8$ata$ ! Pewnie
kiero jakis, ten topek . Tak se patrze i patrze jak nawija makaron na uszy: >> Nie wiem, co to penaten ale talk/m±ka (skrobia) ziemniaczana radzi >> sobie z takim problemem doskonale. Ale bêdziesz mia³ wszystko bia³e. > Penaten to wlasnie talk/zasypka. > Nie ma innej opcji? :-/ Podobny problem... ;) Sorry, nie moglem sie powstrzymac -- Dman-666 Jarek Srebrny, Stolec |
Hello topek,
Thursday, August 21, 2008, 4:16:09 PM, you wrote: >>> Co zrobic, zeby to nie bylo takie klejace sie? >>> Posypac penatenem? ;) >> Nie wiem, co to penaten ale talk/m±ka (skrobia) ziemniaczana radzi >> sobie z takim problemem doskonale. Ale bêdziesz mia³ wszystko bia³e. > Penaten to wlasnie talk/zasypka. > Nie ma innej opcji? :-/ Teflon w sprayu - ale on te¿ da szare smugi. -- Best regards, RoMan mailto: PMS++ PJ+ S+ p+ M- W+ P++:+ X++ L++ B++ M+ Z+++ T- W+ CB++ Spam: :) |
Hello topek,
Thursday, August 21, 2008, 4:16:09 PM, you wrote: >>> Co zrobic, zeby to nie bylo takie klejace sie? >>> Posypac penatenem? ;) >> Nie wiem, co to penaten ale talk/m±ka (skrobia) ziemniaczana radzi >> sobie z takim problemem doskonale. Ale bêdziesz mia³ wszystko bia³e. > Penaten to wlasnie talk/zasypka. > Nie ma innej opcji? :-/ Teflon w sprayu - ale on te¿ da szare smugi. -- Best regards, RoMan mailto: PMS++ PJ+ S+ p+ M- W+ P++:+ X++ L++ B++ M+ Z+++ T- W+ CB++ Spam: :) |
Re: [OT do majsterkowiczow] Czy poprawic gowniany firmowy uchwyt?
topek wrote:
> Witam, > kiedys tu pisalem (mialo isc na prega), ze kupilem oryginalny uchwyt do mojego > palmofonu i ze jest slaby :-/ > Glowny problem polega na tym, ze plastik tej chesci uchwytu w ktory wsuwa sie > telefon jest na "wysoki polysk" a nie da sie wziac kawalek bardzo drobnego papierku i z tego polysku zrobic mat? Tylko oczywiscie w miejscach styku ze sprzetem i po wczesniejszym zabezpieczeniu reszty, zeby to jakos wygladao :) |