![]() |
Pit Lane Park - oddam wej¶ciówkê :)
Witam :)
Trochê pó¼no, ale mo¿e kto¶ i tak planowa³ siê wybraæ... Oddam jedn± VIPowsk± wej¶ciówkê na BMW Pit Lane Park () na warszawskim Bemowie. Wej¶ciówka wa¿na na 1 osobê, od 10:00 do 14:30. Jej VIPowski charakter jest dla mnie zagadk±, ale zapewne oznacza mniej stania w kolejkach, a mo¿e nawet jaki¶ priorytet przy niektórych atrakcjach. O ile dobrze dzisiaj widzia³em, jest te¿ jaki¶ parking VIP. Warta jest 175z³, ale o ewentualnym "wynagrodzeniu" dla mnie ni¿ej :) Odbiór osobisty, na Bemowie, oko³o 1,5km od w³a¶ciwego miejsca wydarzenia. Szczegó³y dla osoby, która bêdzie mia³a j± odebraæ. Godzina te¿ do ustalenia :) Jak t± wej¶ciówkê dostaæ? Pierwsza osoba, która przy¶le mi mejla na adres: grzegorz kropka mazur ma³pa fusemail kropka com dostanie informacjê zwrotn±. Reszta niestety nie :) Decyduje czas przys³ania mejla - skrzynkê bêdê od¶wie¿a³ co parê minut. Czego oczekujê w zamian? Dobrego s³owa :) Ewentualnie chêtnie przyjmê ulubione piwo "szczê¶ciarza" w *niewielkich* ilo¶ciach. Naklejka PMSu by³aby super bonusem - mo¿e bym w koñcu oklei³ autko :) Forma gratyfikacji nie ma wp³ywu na to, kto bêdzie zwyciêzc± - nie mam na imiê Howard ;) Jak ju¿ bêdzie mia³ kto wej¶ciówkê wzi±æ, dam znaæ na grupê - ¿eby nie odpisywaæ na wszystkie mejle :) Pozdrawiam! G. -- GIT d++ s:+ a->? c++$ U P L+ !E W+ N++ o? K? w O---- M-- V- PS+ PE+++ Y+ PGP t+@ 5- X- !R tv+ b++ DI+++ D+ G+ e+++ h--- y? * Adres w nag³ówku to pu³apka * |
Re: Pit Lane Park - oddam wej¶ciówkê :)
Grzegorz Mazur (.net) wrote in
news:.net: > Witam :) [...] Kolega Xeper zakwalifikowa³ siê do "¶cis³ego fina³u" :) Mi³ej nocy ¿yczê! G. -- GIT d++ s:+ a->? c++$ U P L+ !E W+ N++ o? K? w O---- M-- V- PS+ PE+++ Y+ PGP t+@ 5- X- !R tv+ b++ DI+++ D+ G+ e+++ h--- y? * Adres w nag³ówku to pu³apka * |