![]() |
VW - najlepszy ???
Trudno mi podjąć decyzję co do zakupu auta po odwiedzeniu paru salonów
pozostaję przy dwóch które wpadły mi w oko : VW Polo 1,4 5d , Opel Astra Classic II 1,4 5d . Ich ceny sie prawie pokrywają ( są takie same ) ale nie wiem czy Polo jest lepsze ? Co o tym myślicie ? |
Re: VW - najlepszy ???
Użytkownik "EDI" <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> napisał w wiadomości
news:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]... Trudno mi podjąć decyzję co do zakupu auta po odwiedzeniu paru salonów pozostaję przy dwóch które wpadły mi w oko : VW Polo 1,4 5d , Opel Astra Classic II 1,4 5d . Ich ceny sie prawie pokrywają ( są takie same ) ale nie wiem czy Polo jest lepsze ? Co o tym myślicie ? Astra ciut większa. |
On Sep 2, 10:38 am, "Robert Wicik" <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].pl> wrote:
> Użytkownik "EDI" <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> napisał w wiadomościnews:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]... > Trudno mi podjąć decyzję co do zakupu auta po odwiedzeniu paru salonów > pozostaję przy dwóch które wpadły mi w oko : VW Polo 1,4 5d , Opel > Astra Classic II 1,4 5d . Ich ceny sie prawie pokrywają ( są takie > same ) ale nie wiem czy Polo jest lepsze ? Co o tym myślicie ? > > Astra ciut większa. Polo 1.4 16v 75, 85 czy 100 KM? |
On 2 Wrz, 12:03, wofek_ <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> wrote:
> On Sep 2, 10:38 am, "Robert Wicik" <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].pl> wrote: > > > Użytkownik "EDI" <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> napisał w wiadomościnews:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]... > > Trudno mi podjąć decyzję co do zakupu auta po odwiedzeniu paru salonów > > pozostaję przy dwóch które wpadły mi w oko : VW Polo 1,4 5d , Opel > > Astra Classic II 1,4 5d . Ich ceny sie prawie pokrywają ( są takie > > same ) ale nie wiem czy Polo jest lepsze ? Co o tym myślicie ? > > > Astra ciut większa. > > Polo 1.4 16v 75, 85 czy 100 KM? Polo 1,4 ma 80 KM |
On 2 Wrz, 12:15, EDI <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> wrote:
> On 2 Wrz, 12:03, wofek_ <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> wrote: > > > On Sep 2, 10:38 am, "Robert Wicik" <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].pl> wrote: > > > > Użytkownik "EDI" <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> napisał w wiadomościnews:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]... > > > Trudno mi podjąć decyzję co do zakupu auta po odwiedzeniu paru salonów > > > pozostaję przy dwóch które wpadły mi w oko : VW Polo 1,4 5d , Opel > > > Astra Classic II 1,4 5d . Ich ceny sie prawie pokrywają ( są takie > > > same ) ale nie wiem czy Polo jest lepsze ? Co o tym myślicie ? > > > > Astra ciut większa. > > > Polo 1.4 16v 75, 85 czy 100 KM? > > Polo 1,4 ma 80 KM A Opel ma 90KM |
On Sep 2, 11:15 am, EDI <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> wrote:
> On 2 Wrz, 12:03, wofek_ <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> wrote: > > > On Sep 2, 10:38 am, "Robert Wicik" <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].pl> wrote: > > > > Użytkownik "EDI" <[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> napisał w wiadomościnews:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]... > > > Trudno mi podjąć decyzję co do zakupu auta po odwiedzeniu paru salonów > > > pozostaję przy dwóch które wpadły mi w oko : VW Polo 1,4 5d , Opel > > > Astra Classic II 1,4 5d . Ich ceny sie prawie pokrywają ( są takie > > > same ) ale nie wiem czy Polo jest lepsze ? Co o tym myślicie ? > > > > Astra ciut większa. > > > Polo 1.4 16v 75, 85 czy 100 KM? > > Polo 1,4 ma 80 KM Niezbyt dobry jest ten silnik w Polo. Dosc malo pali ale lubi olej (malo komu spala mniej niz 0.5 l na 1000 km). Zywotnosc tez taka sobie. |
> Astra ciut większa. > > No "ciut" to na pewno nie, Astra jest większa i klasę - klasa C, a polo to B. pzdr! Nix |
On 2 Wrz, 13:22, "Nix" <videoart1__WYTNIJ [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]> wrote:
> > Astra ciut większa. > > No "ciut" to na pewno nie, Astra jest większa i klasę - klasa C, a polo to > B. > > pzdr! Nix Tyle, ze astra to starsza konstrukcja więc różnica w obszerności (za wyjątkiem szerokości) nie jest tak bardzo odczuwalna. Ofc Astra gwarantuje więcej miejsca dla pasażerów, ale jest po prostu stara. Polo to tez model wychodzący. Obydwa modele są już bardzo opatrzone na drogach, przy czym Astra 2 x3. Tak więc może nowa Corsa? Jest większa od Polo, niewiele odstaje od Astry. |
EDI pisze:
> Trudno mi podjÄ Ä decyzjÄ co do zakupu auta po odwiedzeniu paru salonĂłw > pozostajÄ przy dwĂłch ktĂłre wpadĹy mi w oko : VW Polo 1,4 5d , Opel > Astra Classic II 1,4 5d . Ich ceny sie prawie pokrywajÄ ( sÄ takie > same ) ale nie wiem czy Polo jest lepsze ? Co o tym myĹlicie ? Z dwojga zĹego Astra, przynajmniej wyglÄ da jak samochĂłd. -- Rosomaczki wskakujÄ na krzaczki |
Czasy w strefie GMT. Teraz jest 08:50. |
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.