![]() |
opinia butów
cze¶æ jestem filip
chce kupiæ buty axo dart mo¿e kto¶ mia³ takie buty i szukam opini o nich -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Re: opinia butów
W dniu 2012-07-30 12:24, filip3885 pisze:
> cze¶æ jestem filip > chce kupiæ buty axo dart mo¿e kto¶ mia³ takie buty i szukam opini o nich Cze¶æ, jestem Marcin, chcê kupiæ gacie firmy Monnari. Macie jakie¶ opinie o nich? Mo¿e kto¶ nosi... -- MN |
Witek.
To grupa motocyklowa więc znajdziesz tu co najwyżej opinie motocyklistów, a nie butów. -- Pozdrawiam - Maciek, ely50/ts150/srx250/vfr800/k11rs. Grupa dyskusyjna pl.rec.motocykle FAQ: |
"opinia butów" hehehe
pyta³em siê, moje buty nie maj± zdania.. mo¿e jakie¶ inne buty ? (popytajcie) |
W dniu poniedzia³ek, 30 lipca 2012 12:24:37 UTC+2 u¿ytkownik filip3885 napisa³:
> cze�� jestem filip > > chce kupi� buty axo dart mo�e kto� mia� takie buty i szukam opini o nich Popytaj na motogen.pl Na sikaczu z opiniami userow slabo. Pozdr Gawron AT |
U¿ytkownik "Marcin N" <> napisa³ w
wiadomo¶ci news:jv5pc8$9qa$.gda.pl... > > Cze¶æ, jestem Marcin, chcê kupiæ gacie firmy Monnari. Chodzisz w damskich gatkach? -- Jasio vfr vfr etz Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. FAQ: |
Hej
Jakby¶ chcia³ kupiæ to tutaj masz fajne ceny pewnie jak zapytasz sprzedawcy to ci powie co¶ na temat tych butów. |
Równie¿ uwa¿am, ¿e najlepsze obuwie znajdziesz w internecie lub ewentualnie w specjalnych sklepach z odzie¿± i dodatkami dla motocyklistów, których niestety jest coraz to mniej.
|
nie zgadzam siê z opini± ¿e jest ich coraz mniej. Wrêcz przeciwnie ;) W necie masz mnóstwo stron po¶wiêconej tej tematyce. Na allegro masz wiele sklepów internetowych
|
To fakt- szczególnie je¿eli chodzi o sklepy internetowe i tak¿e uwa¿am,¿e jest w czym wybieraæ,mamy niezbêdne do¶wiadczenie wiêc chêtnie pomo¿emy dopasowaæ buty jak i pozosta³e elementy odzie¿y. Mamy szeroki wybór i ni¿sze ceny.
|