![]() |
Jakie akcesoria?
Mam fazera, lecz ten fazer nie ma ¿adnych dodatków, st±d pytanie jakie warto doinstalowaæ dodatki do fazera?
Na razie zauwa¿y³em ¿e nie ma kufrow(centralnego, bocznych i tankbaga), gmoli, crashapdow, p³uga, owiewki, obci±¿ników kierownicy, jednej sportowej klamki (bo jedn± ma), akrapowica, db killera, amortyzatora skrêtu, tzw shimmy, ksenonów, przewodów w oplotach, centralnego stojaka, oliwiarki ³añcucha i power commandera. |
Re: Jakie akcesoria?
U¿ytkownik "Prawy" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:... > Mam fazera, lecz ten fazer nie ma ¿adnych dodatków, st±d pytanie jakie > warto doinstalowaæ dodatki do fazera? Na razie zauwa¿y³em ¿e nie ma > kufrow(centralnego, bocznych i tankbaga), gmoli, crashapdow, p³uga, > owiewki, obci±¿ników kierownicy, jednej sportowej klamki (bo jedn± ma), > akrapowica, db killera, amortyzatora skrêtu, tzw shimmy, ksenonów, > przewodów w oplotach, centralnego stojaka, oliwiarki ³añcucha i power > commandera. To wszystko co wymieni³e¶ to pikus. Nie masz najwa¿niejszej rzeczy w moturze- anteny od radia na koncu rury wydechowej. Bez tego to ca³kowita wiocha. To basis. -- Grzybol |
On Thursday, 26 July 2012 15:55:44 UTC+1, Prawy wrote:
> Mam fazera, lecz ten fazer nie ma ¿adnych dodatków, st±d pytanie jakie warto > doinstalowaæ dodatki do fazera? > > Na razie zauwa¿y³em ¿e nie ma kufrow(centralnego, bocznych i tankbaga), > gmoli, crashapdow, p³uga, owiewki, obci±¿ników kierownicy, jednej > sportowej klamki (bo jedn± ma), akrapowica, db killera, amortyzatora > skrêtu, tzw shimmy, ksenonów, przewodów w oplotach, centralnego stojaka, > oliwiarki ³añcucha i power commandera. Niez³a prowokacja ;) zw³aszcza z t± jedn± klamk±. Pozdrawiam, zarafiq |
W dniu 2012-07-26 17:00, Grzybol pisze:
> To wszystko co wymieni³e¶ to pikus. > > No jak, przecie¿ napisa³ ¿e nie ma te¿ shimmy -- Tomek BMW R1100S Dniepr z wozem |
U¿ytkownik "Monster" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:50115d70$0$1214$... W dniu 2012-07-26 17:00, Grzybol pisze: >> To wszystko co wymieni³e¶ to pikus. > No jak, przecie¿ napisa³ ¿e nie ma te¿ shimmy No bo niby jak? Bez anteny nie moze miec shimmy. Po kolei, najpierw antena, potem shimmy. Z tym ze shimmy oczywiscie czerwone, bo one som najszypsze podobno. -- Grzybol |
W dniu 2012-07-26 16:55, Prawy pisze:
> Mam fazera, lecz ten fazer nie ma ¿adnych dodatków Temat powinien brzmieæ "Jakie akcesoria do Fazera?". Odpowied¼ - te, których potrzebujesz i na które Ciê staæ. Zazwyczaj nie ma jednej firmy która robi wszystkie dodatki do danego modelu. Zadaj konkretne pytanie, dostaniesz konkretn± odpowied¼. -- Pozdrawiam - Maciek, ely50/ts150/srx250/vfr800/k11rs. FAQ: |
U¿ytkownik "Magic" <> napisa³ :
>> Mam fazera, lecz ten fazer nie ma ¿adnych dodatków > > Temat powinien brzmieæ "Jakie akcesoria do Fazera?". > > Odpowied¼ - te, których potrzebujesz i na które Ciê staæ. Zazwyczaj nie ma > jednej firmy która robi wszystkie dodatki do danego modelu. Zadaj > konkretne pytanie, dostaniesz konkretn± odpowied¼. Jeste¶ botem? -- ARQ transalp |
W dniu 2012-07-26 22:41, ARO pisze:
> U¿ytkownik "Magic" <> napisa³ : > >>> Mam fazera, lecz ten fazer nie ma ¿adnych dodatków >> >> Temat powinien brzmieæ "Jakie akcesoria do Fazera?". >> >> Odpowied¼ - te, których potrzebujesz i na które Ciê staæ. Zazwyczaj nie ma >> jednej firmy która robi wszystkie dodatki do danego modelu. Zadaj >> konkretne pytanie, dostaniesz konkretn± odpowied¼. > > Jeste¶ botem? > Nie. Edukujê. -- Pozdrawiam - Maciek, ely50/ts150/srx250/vfr800/k11rs. FAQ: |
W dniu czwartek, 26 lipca 2012 22:41:12 UTC+2 u¿ytkownik ARO napisa³:
> U¿ytkownik "Magic" <> napisa³: > > >> Mam fazera, lecz ten fazer nie ma ¿adnych dodatków > > > > Temat powinien brzmieæ "Jakie akcesoria do Fazera?". > > > > Odpowied¼ - te, których potrzebujesz i na które Ciê staæ. Zazwyczaj nie ma > > jednej firmy która robi wszystkie dodatki do danego modelu. Zadaj > > konkretne pytanie, dostaniesz konkretn± odpowied¼. > > Jeste¶ botem? Raczej nie. Ale bywa U-bootem! Gawron AT |
W dniu 2012-07-26 19:17, Magic pisze:
> Zadaj > konkretne pytanie, dostaniesz konkretn± odpowied¼. ¯artujesz? W ¿yciu nie widzia³em konkretnej odpowiedzi na tej grupie. -- MN |