![]() |
Plyn GM do chlodnic.
Czy p³yn do ch³odnic pod mark± GM sprzedawany w ASO Opla rozcieñcza siê (np. 1:1), czy raczej wlewa jaki jest?
Na butelce nie jest nic napisane. JaC |
Re: Plyn GM do chlodnic.
U¿ytkownik " 666" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g9hj9v$meo$.pl... > Czy p³yn do ch³odnic pod mark± GM sprzedawany w ASO Opla rozcieñcza siê > (np. 1:1), czy raczej wlewa jaki jest? Nie wiem. |
> Czy p³yn do ch³odnic pod mark± GM sprzedawany w ASO Opla rozcieñcza siê > (np. 1:1), czy raczej wlewa jaki jest? > Na butelce nie jest nic napisane. jaki nr GM lub katalogowy tego p³ynu ? bo s± koncentraty i gotowe, brat |
U¿ytkownik " 666" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g9hj9v$meo$.pl... > Czy p³yn do ch³odnic pod mark± GM sprzedawany w ASO Opla rozcieñcza siê > (np. 1:1), czy raczej wlewa jaki jest? > Na butelce nie jest nic napisane. > JaC > jak masz pomaranczowy koncentrat GM w litrowych butelkach to rozcienczasz jeden do jednego - nie wiem jaki numer seryjny masz |
Jeszcze nie mam, GM stoi na pó³kach w ASO Opla po jakie¶ 16 z³/l i nie wiem, czy i ile kupiæ.
JaC ----- > jak masz pomaranczowy koncentrat GM w litrowych butelkach to rozcienczasz jeden do jednego - nie wiem jaki numer seryjny masz |