![]() |
bezpieczny powrot z wakacji?
czy w ten weekend byla jakas super akcja policyjna? :)
nie dalem rady czterem nieoznakowanym patrolom i dwom suszarkom. w elblagu mialem okazje posiedziec w megane s1. droga 3m->dc zabrala mi 4h, 400 zl i dodala 10 punktow. najbardziej mi sie podobalo, jak zaraz po zatrzymaniu ktos rzucil w 19-tke "RDX po co Ci to CB?". :) ustrzelili mnie jakies 5 sekund przed tym jak ktos pierwszy raz ich wypatrzyl, ja nie znalem tych samochodow. panowie wyluzowani, pozdrawiali mnie potem na radyjku. mialem rowniez przyjemnosc pogadac z druga meganka, za ktora jechalem do mlawy ze 20km... pozdr, rdx -- ___ ___ __ _ _ | _ \__ _ __| \ \/ /__ ___| | | gg#157002 | / _` / _` |> </ _/ -_) | | spamboks na o2peel |_|_\__,_\__,_/_/\_\__\___|_|_| |
Re: bezpieczny powrot z wakacji?
U¿ytkownik "radxcell" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:48bafe13$.net.pl... > ustrzelili mnie jakies 5 sekund przed tym jak ktos pierwszy raz ich > wypatrzyl, > ja nie znalem tych samochodow. Meganki Sport w diecezji warmiñsko-mazurskiej ju¿ od jakiego¶ czasu pomykaj±. S± tak charakterystyczne, ¿e ciê¿ko siê pomyliæ. |
radxcell wrote:
> czy w ten weekend byla jakas super akcja policyjna? :) > > nie dalem rady czterem nieoznakowanym patrolom i dwom suszarkom. Jecha³em dzi¶ Braniewo -> Elbl±g -> Gdañsk. Po drodze zero suszarek, zero nieoznakowanych radiowozów... Czy¿by przerwa na obiad? ;) -- Pozdrawiam __ |__)_ _|_ _ _ ..| (-(-|_(-| |
> Meganki Sport w diecezji warmiñsko-mazurskiej ju¿ od jakiego¶ czasu
> pomykaj±. S± tak charakterystyczne, ¿e ciê¿ko siê pomyliæ. Potwierdzam; w necie s± nawet ich zdjêcia z nr rejestracyjnymi np. Tak na marginesie szwagier mój z Olsztyna instalowa³ w nich w³a¶nie to CB, a ¿e dobry z niego fachowiec to pewnie dzia³aj± nie¼le :-) |
U¿ytkownik "radxcell" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:48bafe13$.net.pl... > panowie wyluzowani, pozdrawiali mnie potem na radyjku. mialem rowniez > przyjemnosc pogadac z druga meganka, za ktora jechalem do mlawy ze 20km... ktora Cie zatrzymala ? czarna czy srebrna ? ja jechalem wczoraj z rana w druga strone i widzialem obie. mialem wrazenie ze maja radyjko ale nie dopytywalem :) -- pozdrawiam Cyprian Prochot CKMK - Xsara 2.0 HDI / Scorpio 2.4 V6 Srebrny Metalic + Alan 28 / RS39 + AT 1700 PMS++PJ S+ p++ M W P++:++ X+ L++ B++ M+ Z+++ T-W- CB++ |
> mialem okazje posiedziec w megane s1.
> droga 3m->dc zabrala mi 4h, 400 zl i dodala 10 punktow. i czym tu sie chwalic ? wlasna glupota? |
U¿ytkownik "#1 Fan Motyliñskiego Tomasza" <Motyliñski@to.pizda.i.klamca> napisa³ w wiadomo¶ci news:g9fnae$12d$... > i czym tu sie chwalic ? wlasna glupota? najpierw zmien tego ch*** nicka a dopiero potem wypowiadaj sie publicznie... -- pozdrawiam Cyprian Prochot CKMK - Xsara 2.0 HDI / Scorpio 2.4 V6 Srebrny Metalic + Alan 28 / RS39 + AT 1700 PMS++PJ S+ p++ M W P++:++ X+ L++ B++ M+ Z+++ T-W- CB++ |
> najpierw zmien tego ch*** nicka a dopiero potem wypowiadaj sie
> publicznie... oki jak ty zmienisz chujowe imie i nazwisko i chujowy wyglad. i nie mow mi co mam robic frajerze. |
U¿ytkownik "#1 Fan Motyliñskiego Tomasza" <Motyliñski@to.ciota> napisa³ w wiadomo¶ci news:g9g5d4$9cl$... >> najpierw zmien tego ch*** nicka a dopiero potem wypowiadaj sie >> publicznie... > > oki jak ty zmienisz chujowe imie i nazwisko i chujowy wyglad. i nie mow mi > co mam robic frajerze. PLONK |
> PLONK
rotfl |