![]() |
pytania/testy kat A.
Witam czy posiada kto¶ aktualna p³ytkê z testami i pytaniami na prawko
Przebywam zagranica i pilnie jest mi potrzebna czy mo¿e kto¶ wstawiæ na neta? Szeroko¶ci. Adam -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Re: pytania/testy kat A.
W dniu niedziela, 24 czerwca 2012 20:24:07 UTC+2 u¿ytkownik gazella napisa³:
Pozdrowienia, MiG > Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> To wiele t³umaczy... |
Kolego ok dziêkuje nic skomplikowanego tez tak robi³em
¶ci±ga³em wersje kilko dniowe z testami i pytaniami chodzi mi o to abym móg³ pobraæ i aby chodzi³y Dlatego tu pisze bo sadze ze ktos z was ma -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
W dniu niedziela, 24 czerwca 2012 21:59:33 UTC+2 u¿ytkownik gazella napisa³:
> Kolego ok dziêkuje nic skomplikowanego tez tak robi³em > ¶ci±ga³em wersje kilko dniowe z testami i pytaniami > chodzi mi o to abym móg³ pobraæ i aby chodzi³y > > Dlatego tu pisze bo sadze ze ktos z was ma MiG |
szukac w google potrafie
czy wy nie potraficie czytac ze zrozumieniem ze chodzi mi o p³ytke ? która jest dawana podczas kursu a nie wszystkie wersje w googlach które przestaja dzia³ac po 3 dniach potrzeba mi pytania do nauki -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Tutaj masz pytania i testy na wszystkie kategorie w tym A:
-- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
kamilj56 napisal
> Tutaj masz pytania i testy na wszystkie kategorie w tym A: > > -- > Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> dziekuje :) zaczynam nauke -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
Nie ma za co.
¯yczê powodzenia w nauce i pozytywnego wyniku egzaminu:D Pozdrawiam. -- Wys³ano z czytnika ¦cigacz.pl -> |
ile jest ³±cznie pytañ na kat A ?
|
niedawno zda³em :) na prawdê nie by³o to takie trudne :)
|