![]() |
Ale wtopiłem... aż się pochwalę
Zamówiłem sobie i30, zanim przyszedł do Polski kupiłem Sirio TwinCar i
zamocowałem na to Lemm AT-900. Czyli wyszło coś takiego: http://dl.dropbox.com/u/19673278/SIR...20AT%20900.jpg Myślę sobie, założą mi na oryginalną dziurę i będzie bajka. Tymczasem otrzymałem pierwsze zdjęcie mojego nowego auta http://dl.dropbox.com/u/19673278/I30_1.jpg Ha, to nie ma anteny, w sensie nie ma takiej na dachu, nie ma dziury w dachu i cały misterny plan w pizdu. :( ps. na zdjęciach w internecie one mają antenę normalną, a nie w podszybiu... |
Re: Ale wtopiłem... aż się pochwalę
W dniu 02-05-2012 22:00, anacron pisze:
> Zamówiłem sobie i30, zanim przyszedł do Polski kupiłem Sirio TwinCar i > zamocowałem na to Lemm AT-900. Czyli wyszło co¶ takiego: > http://dl.dropbox.com/u/19673278/I30_1.jpg Gratki zajebistego autka! Kołpaczki kolego elegansik! -- Pozdr. |
W dniu 2012-05-02 22:07, DoQ pisze:
> W dniu 02-05-2012 22:00, anacron pisze: >> Zamówiłem sobie i30, zanim przyszedł do Polski kupiłem Sirio TwinCar i >> zamocowałem na to Lemm AT-900. Czyli wyszło co¶ takiego: >> http://dl.dropbox.com/u/19673278/I30_1.jpg > > Gratki zajebistego autka! Kołpaczki kolego elegansik! Dostrzegam nutkę ironii :) Będ± alufelgi, już czekaj±, bo mam z takim rozstawem ¶rub z rozbitego mojego. Do tego jeszcze autko wpadnie na jeden dzień do Java Car Design na obszycie skór± kierownicy, podłokietnika i dĽwigni zmiany biegów oraz do miejsca, gdzie włoż± dwie tuby pod siedzenia pasażera i kierowcy (takie małe). Niestety salonowo to komplet tylko, a ja foteli w skórze nie zdzierżę. My¶lałem, że z antena CB też się już uporałem, ale jak widać, ten problem będę musiał jeszcze rozwi±zać. :( A no i gdzie¶ za atrapę muszę DVR włożyć, co by nie wisiał na szybie, ale to na końcu już. |
begin DoQ
> Gratki zajebistego autka! Kołpaczki kolego elegansik! Też jestem pod wrażeniem, ale wydaje mi się, że kolor jest niezbyt praktyczny, bo gdy ptak zrobi kupę, to będzie bardzo widać. -- "An intelligent man is sometimes forced to be drunk to spend time with his fools." -- Ernest Hemingway |
W dniu 02-05-2012 22:19, to pisze:
>> Gratki zajebistego autka! Kołpaczki kolego elegansik! > Też jestem pod wrażeniem, ale wydaje mi się, że kolor jest niezbyt > praktyczny, bo gdy ptak zrobi kupę, to będzie bardzo widać. Na grupie gsm dowiedziałem się, że przedmioty codziennego użytku warto oklejać foli±. Może to jest metoda?? -- Pozdr. |
W dniu 02-05-2012 22:12, anacron pisze:
>> Gratki zajebistego autka! Kołpaczki kolego elegansik! > Dostrzegam nutkę ironii :) Będ± alufelgi, już czekaj±, bo mam z takim > rozstawem ¶rub z rozbitego mojego. Do tego jeszcze autko wpadnie na > jeden dzień do Java Car Design na obszycie skór± kierownicy, A co to za firma? -- Pozdr. |
begin DoQ
> Na grupie gsm dowiedziałem się, że przedmioty codziennego użytku warto > oklejać folią. Może to jest metoda?? Świetny pomysł! Gdy pojawi się kupa, anacron po prostu wymieni folię na nową i po kłopocie. -- "An intelligent man is sometimes forced to be drunk to spend time with his fools." -- Ernest Hemingway |
begin DoQ
>> Dostrzegam nutkę ironii :) Będą alufelgi, już czekają, bo mam z takim >> rozstawem śrub z rozbitego mojego. Do tego jeszcze autko wpadnie na >> jeden dzień do Java Car Design na obszycie skórą kierownicy, > > A co to za firma? Kojarzy mi się z programowaniem, ale od kiedy programiści obszywają kierownicę? Może anacron rozmawia do nas jakimś szyfrem? -- "An intelligent man is sometimes forced to be drunk to spend time with his fools." -- Ernest Hemingway |
W dniu 2012-05-02 22:23, DoQ pisze:
> W dniu 02-05-2012 22:12, anacron pisze: >>> Gratki zajebistego autka! Kołpaczki kolego elegansik! >> Dostrzegam nutkę ironii :) Będ± alufelgi, już czekaj±, bo mam z takim >> rozstawem ¶rub z rozbitego mojego. Do tego jeszcze autko wpadnie na >> jeden dzień do Java Car Design na obszycie skór± kierownicy, > > A co to za firma? [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] |
W dniu 02-05-2012 22:27, anacron pisze:
>>> rozstawem ¶rub z rozbitego mojego. Do tego jeszcze autko wpadnie na >>> jeden dzień do Java Car Design na obszycie skór± kierownicy, >> A co to za firma? > [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Aa już wiem. Czytałem kiedy¶, że jeden z pracowników przyszył sobie kciuk do koła kierownicy i wła¶ciciel musiał póĽniej jeĽdzić z paznokciem! -- Pozdr. |
Czasy w strefie GMT. Teraz jest 08:41. |
Forum korzysta ze skryptu vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.