![]() |
Intenswny zapach do samochodu - jaki
Poleccie jakis dobry zapach do samochodu, który bêdzie intensywny.
Z góry dziêki |
Re: Intenswny zapach do samochodu - jaki
W dniu 2012-04-25 09:53, LOSU pisze:
> Poleccie jakis dobry zapach do samochodu, który bêdzie intensywny. > Z góry dziêki A co krwi siê nie uda³o wywabiæ z tapicerki? MSPANC :) -- Grzegorz Joñca GG: 7366919 JID:.pl Green Trafic 140 dCi Mazda 6 2.0 "parafinka" kombi |
Wed, 25 Apr 2012 09:53:32 +0200, LOSU
> Poleccie jakis dobry zapach do samochodu, który będzie intensywny. Seria Chemical Guys. Dostałem w prezencie zapach skóry tej firmy. Jeden psik i śmierdziało skórzanymi butami przez miesiąc. -- Pozdor Myjk |
Re: Intenswny zapach do samochodu - jaki [OT]
na ** p.m.s ** Grejon pisze tak:
> A co krwi siê nie uda³o wywabiæ z tapicerki? s±siad u¿ywa³ ¿eby oszukaæ psy lub ma³¿owinê ;) -- Piter vw golf mk2 1.3 '87 vw passat B5 1.6 '98 |
On 25 Kwi, 09:53, "LOSU" <> wrote:
> Poleccie jakis dobry zapach do samochodu, który bêdzie intensywny. Gwaranuje, ze rozlane mleko da Ci niezwykle intensywny zapach. -- amos |
Dnia 2012-04-25 09:53, *LOSU* napisa³, a mnie co¶ podkusi³o, ¿eby odpisaæ:
> Poleccie jakis dobry zapach do samochodu, który bêdzie intensywny. > Z góry dziêki Zapytaj na pierwszy lepszym postoju taksówek - zw³aszcza w³a¶ciciela jakiego¶ starszego je¼dzid³a - zadowalaj±c± odpowied¼ dostaniesz na 100% Pozdrawiam - Mirek -- Mirek Ptak - Insignia '11 HB 2.0 CDTI, PMS edition President Herbert *old* on board :) kolczan( a t )dronet(kropek) p l PMS+ PJ++ S* p+ M++ W++ P+:+ X++ L+ B++ M- Z++ T- W CB++ |
U¿ytkownik "LOSU" > Poleccie jakis dobry zapach do samochodu, który bêdzie intensywny. Zawsze mo¿na pu¶ciæ b±ka, w³asny zawsze przyjemnie pachnie, a bywa równie¿ intensywny ;-) |
Powitanko,
> Gwaranuje, ze rozlane mleko da Ci niezwykle intensywny zapach. Eee, slabizna, zepsuta ryba to jest cos;-) Pozdroofka, Pawel Chorzempa -- "-Tato, po czym poznaæ ma³± szkodliwo¶æ spo³eczn±? -Po wielkiej szkodzie prywatnej" (kopyrajt: S. Mro¿ek) ******* >>> !!! UWAGA: ODPOWIADAM TYLKO NA MAILE ->: > (moje imie.[kropka]nazwisko, ten_smieszny_znaczek)gmail.com |
On Apr 25, 12:42 pm, "Pawel \"O'Pajak\"" <> wrote:
> Powitanko, > > > Gwaranuje, ze rozlane mleko da Ci niezwykle intensywny zapach. > > Eee, slabizna, zepsuta ryba to jest cos;-) > > Pozdroofka, > Pawel Chorzempa > -- > "-Tato, po czym poznaæ ma³± szkodliwo¶æ spo³eczn±? > -Po wielkiej szkodzie prywatnej" (kopyrajt: S. Mro¿ek) > ******* >>> !!! UWAGA: ODPOWIADAM TYLKO NA MAILE ->: > > (moje imie.[kropka]nazwisko, ten_smieszny_znaczek)gmail.com Eeee gadasz, wozi³em kawa³ek ³ososia wêdzonego w torebce, wpad³ mi w okolice ko³a zapasowego je¼dzi³ przez pó³ roku, albo i d³u¿ej.. Wyrzuci³em przy generalnym sprz±taniu, i jako¶ da³o siê je¼dziæ, a ja my¶la³em ¿e to plastiki w SC zaczynaj± ¶mierdzieæ w upale :D Pozdrawiam ! |
On 25/04/2012 10:21, amos wrote:
> On 25 Kwi, 09:53, "LOSU"<> wrote: >> Poleccie jakis dobry zapach do samochodu, który bêdzie intensywny. > > Gwaranuje, ze rozlane mleko da Ci niezwykle intensywny zapach. Najlepiej wlane w okolice filtra kabinowego. :) -- Pozdrawiam, Kamil |