![]() |
zna ktos sklonowana owce od czerwonej Pandy GA 6259N ?
....bardzo bym z t± owc± chcia³ porozmawiaæ na temat parkowania w sposób
uniemo¿liwiaj±cy wej¶cie komu¶ do pojazdu i dlaczego nie nale¿y tego robiæ. |
Re: zna ktos sklonowana owce od czerwonej Pandy GA 6259N ?
U¿ytkownik "Andrzej Lawa" <> napisa³ w
wiadomo¶ci news:4f394347$.net.pl... > ...bardzo bym z t± owc± chcia³ porozmawiaæ na temat parkowania w sposób > uniemo¿liwiaj±cy wej¶cie komu¶ do pojazdu i dlaczego nie nale¿y tego > robiæ. > Ja znam. To dwóch sympatycznych go¶ci którzy zawsze je¿d¿± razem. Zreszt± mam nawet zdjêcie ich dwóch z trzecim go¶ciem któego ostatnio pouczyli by nie komentowa³ ich techniki parkowania |
W dniu 13.02.2012 18:17, Jackare pisze:
> U¿ytkownik "Andrzej Lawa" <> napisa³ > w wiadomo¶ci news:4f394347$.net.pl... >> ...bardzo bym z t± owc± chcia³ porozmawiaæ na temat parkowania w >> sposób uniemo¿liwiaj±cy wej¶cie komu¶ do pojazdu i dlaczego nie nale¿y >> tego robiæ. >> > > Ja znam. To dwóch sympatycznych go¶ci którzy zawsze je¿d¿± razem. > Zreszt± mam nawet zdjêcie ich dwóch z trzecim go¶ciem któego ostatnio > pouczyli by nie komentowa³ ich techniki parkowania > > > Twoja rodzina? ;-> |
U¿ytkownik "Andrzej Lawa" <> napisa³ w
wiadomo¶ci news:.net.pl... > Twoja rodzina? ;-> > Nie. To ja sam, tyle ¿e w trzech osobach. |
W dniu 13.02.2012 18:53, Jackare pisze:
> U¿ytkownik "Andrzej Lawa" <> napisa³ > w wiadomo¶ci news:.net.pl... > >> Twoja rodzina? ;-> >> > > Nie. To ja sam, tyle ¿e w trzech osobach. O, Bo¿e! ;-> Jezusa ³atwo rozpoznaæ (ten zakrwawiony) ale która postaæ do Duch ¦wiêty? ;-> A powa¿niej - generalnie chodzi o oszczêdno¶æ czasu, bo osobê i tak stra¿ namierzy... |
begin Andrzej Lawa
> ...bardzo bym z tą owcą chciał porozmawiać (...) Ja znam. To Dolly. PS. Dobrze się czujesz? -- "An intelligent man is sometimes forced to be drunk to spend time with his fools." -- Ernest Hemingway |
begin Andrzej Lawa
> A poważniej - generalnie chodzi o oszczędność czasu, bo osobę i tak > straż namierzy... Jaki Ty jesteś twardy i męski! -- "An intelligent man is sometimes forced to be drunk to spend time with his fools." -- Ernest Hemingway |
W dniu 13.02.2012 19:43, to pisze:
> begin Andrzej Lawa > >> ...bardzo bym z t± owc± chcia³ porozmawiaæ (...) > > Ja znam. To Dolly. > > PS. Dobrze siê czujesz? > Nie, bo cholernie zmarz³em. PS: czy¿by¶ by³ jednym z debili, dla których takie parkowanie jest normalne? |
W dniu 2012-02-13 18:07, Andrzej Lawa pisze:
> uniemo¿liwiaj±cy wej¶cie komu¶ do pojazdu Ale tak zupe³nie siê nie da³o wej¶æ? Z ¿adnej strony? Pozdr, -- L E P E K Pruszcz Gdañski no_spam/maupa/poczta/kropka/fm Toyota Corolla 1.3 sedan '97 Hyundai Atos 0.9 nanovan '00 |
W dniu 2012-02-13 18:07, Andrzej Lawa pisze:
> ....bardzo bym z t± owc± chcia³ porozmawiaæ na temat parkowania w sposób > uniemo¿liwiaj±cy wej¶cie komu¶ do pojazdu i dlaczego nie nale¿y tego robiæ. > A Ty nie zaparkowa³e¶ jako¶ dziwnie? Np nie na wyznaczonym miejscu a zajmuj±c np dwa miejsca? -- Czê¶ci do A6 C4 sprzedam Pozdrawiam Lewis |