![]() |
Czy p³aciæ mandat który dosta³em na S³owacji.
Witam,
ma kto¶ do¶wiadczenia z niezap³aconym mandatem kredytowym na S³owacji albo w innym kraju UE? Dosta³em 1000SK mandatu za prêdko¶æ i zastanawiam siê - p³aciæ czy nie:D Jest mo¿liwo¶æ ¿e sciagn± ten mandat? |
Re: Czy p³aciæ mandat który dosta³em na S³owacji.
Ehhhh, narozrabiales ??
Zaplac Co za ludzie. Pozdrawiam. |
U¿ytkownik "[Cichy]" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:g81bns$o08$.pl... > Ehhhh, narozrabiales ?? > Zaplac > > Co za ludzie. Wiedzialem ze zaraz odezwa sie wierni sluchacze radia Ma-Ryja Pytanie bylo czy sciagn± debilu - nie odpowiadasz na pytanie to zamknij ryj |
> debilu - nie odpowiadasz na pytanie to zamknij ryj
E widzia³em tu lepszych, musisz siê trochê podszkoliæ. Nie pozdrawiam Jacek |
> Dosta³em 1000SK mandatu za prêdko¶æ i zastanawiam siê - p³aciæ czy
nie:D Ma³o - raptem 120 z³. Ja dosta³em u madziarów 280 z³, wróci³em do PL i czekam. Zobaczymy. *piotr'ek* |
Hello Z(a)miennik,
Thursday, August 14, 2008, 3:29:20 PM, you wrote: >> Ehhhh, narozrabiales ?? >> Zaplac >> Co za ludzie. > Wiedzialem ze zaraz odezwa sie wierni sluchacze radia Ma-Ryja > Pytanie bylo czy sciagn± debilu - nie odpowiadasz na pytanie to zamknij ryj Drogie dzieciê neostrady spod Krakowa, je¶li wydaje ci siê, ¿e jeste¶ anonimowy, to siê grubo mylisz. Pozorna anonimowo¶æ nie usprawiedliwia chamstwa. -- Best regards, RoMan mailto: PMS++ PJ+ S+ p+ M- W+ P++:+ X++ L++ B++ M+ Z+++ T- W+ CB++ Spam: :) |
On 14 Sie, 15:25, "[Cichy]" <> wrote:
> Ehhhh, narozrabiales ?? > Zaplac > > Co za ludzie. > > Pozdrawiam. No narozrabia³em 54 km/h a ponoæ by³o do 40km/h. Mia³em nadziejê na bardziej konstruktywn± wypowied¼:D |
> ma kto¶ do¶wiadczenia z niezap³aconym mandatem kredytowym na S³owacji
> albo w innym kraju UE? Nie wiedzia³em ¿e za granic± daj± mandaty kredytowane... Widaæ na S³owacji daj± :-) |
> Drogie dzieciê neostrady spod Krakowa, je¶li wydaje ci siê, ¿e jeste¶
> anonimowy, to siê grubo mylisz. Pozorna anonimowo¶æ nie usprawiedliwia > chamstwa. ntg w dodatku nuydny juz jestes. od paru lat co jakis czas podobny text piszesz (nie tylko ty. ostatnio motyl mi to pisal) w moja strone i co? nie masz racje bo nadal jestem anonimowy. i tak pozostanie. |
> Nie wiedzia³em ¿e za granic± daj± mandaty kredytowane... Widaæ na S³owacji
> daj± :-) Na Wêgrzech równie¿. Sam siê zdziwi³em bo ju¿ szuka³em karty bankomatowej i zamierza³em pytaæ siê rend¿ersów gdzie bankomat jest. *piotr'ek* |