![]() |
Starodawny klakson
Kiedys udalo mi sie cos takiego kupic do samochodu, bylo to jakies 7 - 8 lat
temu w katowickim FeuVert. Niestety nie maja a chcialbym sobie zalozyc taki klakson. Chodzi o taki klakson ktory daje dzwiek starych (moze przedwojennych) samochodow, czesto sie slyszy na starych filmach. Efekt niesamowity. No i gdzie ja to moge kupic?? -- pzdr smoq |
Re: Starodawny klakson
> Kiedys udalo mi sie cos takiego kupic do samochodu, bylo to jakies 7 - 8 lat
> temu w katowickim FeuVert. Niestety nie maja a chcialbym sobie zalozyc taki > klakson. Chodzi o taki klakson ktory daje dzwiek starych (moze > przedwojennych) samochodow, czesto sie slyszy na starych filmach. Efekt > niesamowity. No i gdzie ja to moge kupic?? > > -- > pzdr smoq > > Wystarczy podregulowaæ stary klakson z kredensu. Pierdzi bardzo podobnie. -- Wys³ano z serwisu OnetNiusy: |
Re: Starodawny klakson
smoq pisze:
> Kiedys udalo mi sie cos takiego kupic do samochodu, bylo to jakies 7 - 8 lat > temu w katowickim FeuVert. Niestety nie maja a chcialbym sobie zalozyc taki > klakson. Chodzi o taki klakson ktory daje dzwiek starych (moze > przedwojennych) samochodow, czesto sie slyszy na starych filmach. Efekt > niesamowity. No i gdzie ja to moge kupic?? No, ja s³ysza³em niedawno sygna³ d¼wiêkowy imituj±cy, bardzo udanie zreszt±... pisk zablokowanych hamulców :) robi wra¿enie. -- Jakub Witkowski | Prezentowane opinie mog± byæ niepowa¿ne, z domeny | nieprawdziwe, lub nie odpowiadaæ w czê¶ci gts /kropka/ pl | lub ca³o¶ci pogl±dom ich Autora. |