![]() |
Sklep www.moto-akcesoria.pl - NEGATYW
Witajcie
opisze ku przestrodze. Moje zamówienie ze sklepu Kupi³em lusterko do Suzuki GSX 600F 97 rocznik dok³adnie wygl±daj±ce na zdjêciu w sklepie tak (link innego sprzedawcy). Cena dobra 52z³, zamówi³em. Dwa razy konsultant potwierdza³ adres potem wysy³kê. W sumie OK bo to rzadko¶æ. Przesy³ka dosz³a i tymczasem okaza³o siê dosta³em zupe³nie co¶ innego, lusterko zamiennik, w miêdzyczasie sklep szybko zmieni³ produkt w sklepie oraz cenê na 105z³. Naj¶mieszniejsze jest to, ¿e na paragonie cena tej podróby wynosi 42z³ a ¿eby warto¶æ zamówienia siê zgadza³a dosta³em tandetna kominiarkê, której nie zamawia³em w cenie 10z³. Opisa³em do tylko z powodu tej kominiarki bo mnie to ju¿ rozsierdzi³o na maksa. Niby drobiazg ale nie mogê ¶migaæ bez tego lusterka i jestem wkurzony. Zrobili ze mnie klasycznego kretyna... Zatem radzê uwa¿aæ, mo¿e to ich codzienna praktyka. Roger -- Marcin 'Roger' Poja³owski fotografia ¶lubna: |
Re: Sklep www.moto-akcesoria.pl - NEGATYW
Wrota Bieszczadów napisa³(a):
> Zrobili ze mnie klasycznego kretyna... Zatem radzê uwa¿aæ, mo¿e to > ich codzienna praktyka. Wezze zaloz ta kominiarke tylem do przodu i nie bedzie Cie to lusterko az tak kloc w oczy. -- Kamil Nowak 'Amil' rocker's not dead Krakuf |
Ale oczywi¶cie zg³osi³e¶ im reklamacjê... ? Czy tylko wylewasz
¿ale? -- morghul |
> Ale oczywi¶cie zg³osi³e¶ im reklamacjê... ? Czy tylko wylewasz ¿ale? to nie s± moje ¿ale tylko popieprzona praktyka jakiego¶ sklepu. Tez lubisz mieæ dwa ró¿ne lusterka i dostawaæ towar inny ni¿ zamawia³e¶, tañszy, gorszy z bonusem, którego nie chcia³e¶? Poradzê sobie, zg³osi³em reklamacjê ale pewnie dzi¶ nie pracuj±. Zero odpowiedzi. Generalnie ciul nawet z kas± ale szkoda mojego czasu. O takich kretyñskich praktykach warto pisaæ i je piêtnowaæ. Roger |
U¿ytkownik "Wrota Bieszczadów" napisa³ w wiadomo¶ci grup
dyskusyjnych:iu225n$c4j$... > Ale oczywi¶cie zg³osi³e¶ im reklamacjê... ? Czy tylko wylewasz ¿ale? to nie s± moje ¿ale tylko popieprzona praktyka jakiego¶ sklepu. Tez lubisz mieæ dwa ró¿ne lusterka i dostawaæ towar inny ni¿ zamawia³e¶, tañszy, gorszy z bonusem, którego nie chcia³e¶? Poradzê sobie, zg³osi³em reklamacjê ale pewnie dzi¶ nie pracuj±. Zero odpowiedzi. Generalnie ciul nawet z kas± ale szkoda mojego czasu. O takich kretyñskich praktykach warto pisaæ i je piêtnowaæ. ========= Racja, piêtnowaæ nale¿y. Nic tak nie psuje "dobrego imienia" wirtualnego sklepu, jak z³e opinie na forach. To jedyny sposób walki klienta z nieeleganckimi praktykami. W dodatku wielce skuteczny. |
W dniu 2011-06-24 14:33, Wrota Bieszczadów pisze:
> Witajcie > > opisze ku przestrodze. Moje zamówienie ze sklepu > > Ich sklep stacjonarny w Szczecinie te¿ radzê omijaæ z daleka. Obs³uga niemi³a, zero zainteresowania klientem. Poza tym ceny w tym sklepie kosmos - 200z³ ró¿nicy na niskim modelu kurtki PROBIKERa w stosunku do konkurencyjnego sklepu w tym samym mie¶cie..... pora¿ka |
>> opisze ku przestrodze. Moje zamówienie ze sklepu
>> >> > > Ich sklep stacjonarny w Szczecinie te¿ radzê omijaæ z daleka. > Obs³uga niemi³a, zero zainteresowania klientem. Poza tym ceny w tym > sklepie kosmos - 200z³ ró¿nicy na niskim modelu kurtki PROBIKERa w > stosunku do konkurencyjnego sklepu w tym samym mie¶cie..... pora¿ka Bylem w Trojmiescie - tam to samo. Obslugiwacze byli akurat zajeci jakim znajomkiem ktory przyjechal w odwiedziny. Chcialem kupic dwa kombinezony p/deszczowe. Dwa razy prosilem o info nt. rozmiarow. Zero reakcji. W koncu sam otworzylem kilka opakowan zeby znalezc wlasciwy. I tu sie sprzedawca rozsierdzil - rozbawil mnie informacja ze teraz sam bede musial je powkladac z powrotem do opakowan bo on nie bedzie po mnie sprzatal... !! Na moje szczescie 40 metrow dalej jest Larsson gdzie obsluga byla lepsza. Kupilem kombi - co prawda drozsze, ale przynajmniej zalatwione profesjonalnie i sensownie. erg |
U¿ytkownik "erg" <> napisa³ w wiadomo¶ci
news:4e04ad2b$0$2489$... >>> opisze ku przestrodze. Moje zamówienie ze sklepu >>> >>> >> >> Ich sklep stacjonarny w Szczecinie te¿ radzê omijaæ z daleka. >> Obs³uga niemi³a, zero zainteresowania klientem. Poza tym ceny w tym >> sklepie kosmos - 200z³ ró¿nicy na niskim modelu kurtki PROBIKERa w >> stosunku do konkurencyjnego sklepu w tym samym mie¶cie..... pora¿ka > > Bylem w Trojmiescie - tam to samo. A ja dwa razy co¶ zamawia³em i mia³em szczê¶cie byæ obs³u¿onym fachowo przez telefon. Szybka darmowa wysy³ka, mi³y kontakt. Ogólnie polecam. Raz to nawet mia³em fart, ¿e czê¶ci, które kupowa³em by³y objête wyprzeda¿±. Razem z wysy³k± zap³aci³em mniej ni¿ 50% ceny Larssona. Wiêc zale¿y od farta. Bo faktycznie - jak by³em w Bydgoszczy w ich sklepie, to te¿ znajomy absorbowa³ sprzedawców tak bardzo, ¿e musia³em siê sam dopominaæ o uwagê. Ale to akurat w PL w sklepach motocyklowych uwa¿am za normê. Wiêkszo¶æ sprzedawców zachowuje siê, jakby kasê czerpali z innej pracy. A praca w sklepie motocyklowym by³a dla walorów towarzyskich. -- Jasio vfr etz Jesli wyszlo Ci raz, sprobuj raz jeszcze. FAQ: |
On 24 Cze, 14:33, Wrota Bieszczadów <>
wrote: > Witajcie > > opisze ku przestrodze. Potwierdzam. Gnojki najczystszej wody. Radze omijac z daleka. |
Uzytkownik "robertbig" <> napisal w wiadomosci grup dyskusyjnych:... > On 24 Cze, 14:33, Wrota Bieszczadów <> > wrote: >> Witajcie >> >> opisze ku przestrodze. > > Potwierdzam. Gnojki najczystszej wody. > Radze omijac z daleka. czyli jednak warto opisywac, byc moze ktos inny sie nie natnie w przyszlosci. Zadam sobie odrobine trudu i opisze to jeszcze w kliku miejscach zatem. Niech Google to dobrze zindeksuje. Roger -- Marcin 'Roger' Pojalowski fotografia slubna: |