![]() |
Latanie po Brnie 2-3 sierpnia
Dostalem info. Ja niestety nie jade ale moze ktos sie wybierze:
-- Artur ZZR 1200 |
Re: Latanie po Brnie 2-3 sierpnia
Dnia (Wed, 15 Jun 2011 11:01:36 +0000 (UTC)) ktos podajacy sie za AZ
wyklawiaturowal co nastepuje: > Dostalem info. Ja niestety nie jade ale moze ktos sie wybierze: > > Wychodzi drozej niz Poznan i jest dalej, poza tym nie oferuja pomiaru czasow. No ale mozna by zwiedzic jakis inny obiekt. Ja sie rowniez nie moge wybrac. Za to wczoraj zrobilem swoj zyciowy czas w Poznaniu :) -- Pozdrawiam Piotr Klimek Suzuki SV1000S K3, Yamaha DT125R |
On 2011-06-15, Piotr Klimek <.pl> wrote:
>> Dostalem info. Ja niestety nie jade ale moze ktos sie wybierze: >> >> > > Wychodzi drozej niz Poznan i jest dalej, poza tym nie oferuja pomiaru > czasow. No ale mozna by zwiedzic jakis inny obiekt. Ja sie rowniez nie > moge wybrac. Za to wczoraj zrobilem swoj zyciowy czas w Poznaniu :) > No ale fajnie bylo by polatac po torze w ktorym lataja w GP. Ja moze za rok sie wybiore jak juz bedzie cos z R na koncu a nie turystyk ;-) Pochwal sie tym czasem. -- Artur ZZR 1200 |
Dnia (Wed, 15 Jun 2011 11:09:06 +0000 (UTC)) ktos podajacy sie za AZ
wyklawiaturowal co nastepuje: >>> Dostalem info. Ja niestety nie jade ale moze ktos sie wybierze: >>> >>> >> >> Wychodzi drozej niz Poznan i jest dalej, poza tym nie oferuja pomiaru >> czasow. No ale mozna by zwiedzic jakis inny obiekt. Ja sie rowniez nie >> moge wybrac. Za to wczoraj zrobilem swoj zyciowy czas w Poznaniu :) >> > No ale fajnie bylo by polatac po torze w ktorym lataja w GP. W przyszlym roku moze juz nie beda latac, bo maja im zabrac GP. > Ja moze za > rok sie wybiore jak juz bedzie cos z R na koncu a nie turystyk ;-) Tez mi chodzi po glowie jakies male R. Ale na razie realizuje projekt 'Tata'. Wiec jedyne R mam w DT :) > Pochwal sie tym czasem. Nie ma sie czym chwalic. Wykrecilem 2:07:200, ciesze sie bo jest progres od zeszlego roku urwalem juz 10 sekund. Tym razem liczylem na 2:05, ale pomimo dwoch dni jazd bylo tylko 6 sesji po 20 minut i bardzo duzy tlok na torze. -- Pozdrawiam Piotr Klimek Suzuki SV1000S K3, Yamaha DT125R |
W dniu 2011-06-15 13:09, AZ pisze:
>> > No ale fajnie bylo by polatac po torze w ktorym lataja w GP. Ja moze za > rok sie wybiore jak juz bedzie cos z R na koncu a nie turystyk ;-) > Pochwal sie tym czasem. > Nie moze byc R na poczatku ? :) Jedziesz na Nowodwor rozruszac turystyka ? Norbi BLACK XX'03 |
On 2011-06-15, Norbi <> wrote:
> > Nie moze byc R na poczatku ? :) > Jedziesz na Nowodwor rozruszac turystyka ? > Nie, bo to bedzie gixxer a nie jakas jamacha. Turystyk jest codziennie w ruchu, po jednym Nowodworze w tym roku stwierdzilem iz dalsza jazda tam nie ma wiekszego sensu, 2:07 to wszystko co udalo mi sie osiagnac. -- Artur ZZR 1200 |
AZ napisaĆ
ā(a):
> tam nie ma wiekszego sensu, 2:07 to wszystko co udalo mi sie osiagnac. Popracuj nad pozycja. -- Kamil Nowak 'Amil' rocker's not dead Krakuf |
Dnia (Wed, 15 Jun 2011 11:22:23 +0000 (UTC)) ktos podajacy sie za AZ
wyklawiaturowal co nastepuje: >> Nie moze byc R na poczatku ? :) >> Jedziesz na Nowodwor rozruszac turystyka ? >> > Nie, bo to bedzie gixxer a nie jakas jamacha. Turystyk jest codziennie > w ruchu, po jednym Nowodworze w tym roku stwierdzilem iz dalsza jazda > tam nie ma wiekszego sensu, 2:07 to wszystko co udalo mi sie osiagnac. Twist of the wrist vol 1 i 2 przeczytales juz? :) Myslisz, ze Rossi by nie wykrecil Twoim sprzetem lepszego czasu tam? :) -- Pozdrawiam Piotr Klimek Suzuki SV1000S K3, Yamaha DT125R |
On 2011-06-15, Kamil Nowak 'Amil' <> wrote:
>> tam nie ma wiekszego sensu, 2:07 to wszystko co udalo mi sie osiagnac. > > Popracuj nad pozycja. > Pracuje codziennie, grajac w MotoGP czy jadac samochodem wychylam gorna czesc tulowia do wewnatrz zakretu. W autobusie i tramwaju sie wstydze bo ludzie sie dziwnie patrza. -- Artur ZZR 1200 |
On 2011-06-15, Piotr Klimek <.pl> wrote:
>> Nie, bo to bedzie gixxer a nie jakas jamacha. Turystyk jest codziennie >> w ruchu, po jednym Nowodworze w tym roku stwierdzilem iz dalsza jazda >> tam nie ma wiekszego sensu, 2:07 to wszystko co udalo mi sie osiagnac. > > Twist of the wrist vol 1 i 2 przeczytales juz? :) Myslisz, ze Rossi by nie > wykrecil Twoim sprzetem lepszego czasu tam? :) > Jakby popracowac nad zawieszeniem i zalozyc jakies dobre opony to pewnie dalo by sie urwac jeszcze 4-5s. Bo w aktualnej sytuacji wychodze z zakretow na uslizgu albo z odrywajacym sie przednim kolem i jak narazie to jest ograniczeniem, no i ta nieszczesna pozycja. -- Artur ZZR 1200 |