![]() |
BMW 528i (1997 r.) - problem z ¶wiat³ami
Witam,
Mój kochany brat ma problem ze swoim be-em-wiu. By³ na przegl±dzie, tam w³±czy³ d³ugie ¶wiat³a i... tak ju¿ zosta³o. Jedyn± mo¿liwo¶ci± ich wy³±czenia jest wykrêcenie ¿arówek. Kto¶ mo¿e powie tak na oko co siê mog³o zepsuæ? Pozdrawiam. |
Re: BMW 528i (1997 r.) - problem z ¶wiat³ami
> Mój kochany brat ma problem ze swoim be-em-wiu. By³ na przegl±dzie,
> tam w³±czy³ d³ugie ¶wiat³a i... tak ju¿ zosta³o. Jedyn± mo¿liwo¶ci± > ich wy³±czenia jest wykrêcenie ¿arówek. Kto¶ mo¿e powie tak na oko co > siê mog³o zepsuæ? pewnie sklei³ siê przeka¼nik i nie powraca, znale¼æ, wymieniæ, spokój, brat |
On 6 Sie, 15:30, "bratPit[pr]" <> wrote:
> pewnie sklei³ siê przeka¼nik i nie powraca, znale¼æ, wymieniæ, spokój, > brat Brat co¶ tam mówi, ¿e po wyci±gniêciu bezpieczników i przeka¼ników dalej siê ¶wieci³y. Nie wiem ile w tym prawdy i jakie to ma znaczenie, tylko mówiê, co brat mówi. :) |
> Brat co¶ tam mówi, ¿e po wyci±gniêciu bezpieczników i przeka¼ników > dalej siê ¶wieci³y. Nie wiem ile w tym prawdy i jakie to ma znaczenie, > tylko mówiê, co brat mówi. :) to wyj±³ niew³a¶ciwe bezpieczniki i przeka¼niki, jeszcze nie wymy¶lili przesy³ania pr±du bezprzewodowo ;-) a tak serio to trzeba _na pewno_ ustaliæ który to przeka¼nik, wyj±æ i zobaczyæ jaki jest objaw, potem miernik w d³oñ i szukaæ po instalacji, brat |
bratPit[pr] pisze:
> to wyjął niewłaściwe bezpieczniki i przekaźniki, jeszcze nie wymyślili > przesyłania prądu bezprzewodowo ;-) Wymyślili. ;-) -- Rosomaczek to nieco większy zwierzaczek niż piżmaczek |
U¿ytkownik "Szymon" <> napisa³ w wiadomo¶ci news:... Witam, >Mój kochany brat ma problem ze swoim be-em-wiu. By³ na przegl±dzie, >tam w³±czy³ d³ugie ¶wiat³a i... tak ju¿ zosta³o. Jedyn± mo¿liwo¶ci± >ich wy³±czenia jest wykrêcenie ¿arówek. Kto¶ mo¿e powie tak na oko co >siê mog³o zepsuæ? Jak wylaczy mijania to tez dlugie sie swieca? Karolek |