![]() |
J.F. - zakładaj partię :)
Cieszcie siÄ™:
Ja czekam co się będzie działo, jak w końcu podobne obwodnice pojawią się w DC. -- Jutro to dziś - tyle że jutro. |
Re: J.F. - zakładaj partię :)
W dniu 2011-01-04 18:49, Artur Maśląg pisze:
> Ja czekam co się będzie działo, jak w końcu podobne obwodnice > pojawią > się w DC. Mnie to się podoba ... nie trza będzie blokad jeździć do krakowa i katowic robić ... będziemy mogli blokować na miejscu :) -- Rafał "SP" Gil - Naprawa skuterów i motocykli MOTOPOWER Części do skuterów Kaski z homologacją Części do motocykli |
> > > > Ja czekam co się będzie działo, jak w końcu podobne obwodnice pojawią Tylko mi nie mowcie, ze ktogolwiek z Was nie wiedział, ze tak bedzie :) W końcu mamy po jednych wyborach, a do kolejnych troche czasu zostało. Do oplat sie przyzwyczaimy, puszczą znowu jakąs bajeczke i tak w kółku :D Ci co "obiecywali" swoje dostali, wiec teraz maja wszystko w dupie - normalka. -- PozdrawiAM! WRX/240KM |
> Cieszcie się: > > > > Ja czekam co się będzie działo, jak w końcu podobne obwodnice pojawią > się w DC. > W Warszawie wiedzieli co robią i nazwali autostradę drogą ekspresową, która będzie darmowa. W Wrocku chcieli być lepsi i zrobili sobie drogę ekspresową, którą nazwali autostradą - za luksus trzeba będzie bulić ;P. R. |
> Cieszcie się: > > > > Ja czekam co się będzie działo, jak w końcu podobne obwodnice pojawią > się w DC. > Niedługo wróci hasło z czasów czarnej komuny: ostatni gasi światło. Mi się najbardziej podoba system w faszystowskim (Joerg Haider) kraju ojczyźnie Pana A. Hitlera czyli w Austrii. Naklejasz winietę (roczna kosztuje 76,50 euro za 2011 rok) i masz wszystko w pompie. Żadnych bramek, które trzeba budować, którymi trzeba zarządzać, które zużywają prąd i powodują konieczność zatrudniania w nich ludzi. Że Niemcy mają lepszy system? To banalne. pozdrawiam |
Re: J.F. - zak³adaj par
On Tue, 04 Jan 2011 18:49:03 +0100, Artur Ma¶l±g <>
wrote: >Ja czekam co siê bêdzie dzia³o, jak w koñcu podobne obwodnice pojawi± >siê w DC. W Warszawie bêd± ekspresówki. Ale co¶ mi siê o uszy obi³o ¿e p³atny ma byæ te¿ poznañski odcinek A2. O okolicach £odzi nie piszê, bo tam to ju¿ jest masakra "bramkowa". Brami na wê¼le "Pi±tek", bramki na wê¼le Stryków i bramki na samej A2 miêdzy tymi dwoma wêz³ami. Paranoja. -- Pozdrawiam - Dariusz Niemczyñski GG:129280 Renault Master 2.5dCi 100KM PackClim`06 3.3t -> U520XL+AP1200 |
> Cieszcie siÄ™:
> > > Ja czekam co się będzie działo, jak w końcu podobne obwodnice pojawią > się w DC. i pewnie tak samo skończy się w CKMK i innych miejscach, obwodnice mające odciążać ruch w miastach będą płatne więc wszyscy będą mieli w czterech literach jazdę nimi i nic się nie zmieni, korki będą jakie są mimo powstania obwodnic - no może poza tranzytem w przypadku którego nie będzie się opłacało wjechać do miasta, brat |
Re: J.F. - zak³adaj partiê :)
W dniu 2011-01-04 21:40, jerzu pisze:
> On Tue, 04 Jan 2011 18:49:03 +0100, Artur Ma¶l±g<> > wrote: > >> Ja czekam co siê bêdzie dzia³o, jak w koñcu podobne obwodnice pojawi± >> siê w DC. > > W Warszawie bêd± ekspresówki. A kto powiedzia³, ¿e bêd± bezp³atne? > Ale co¶ mi siê o uszy obi³o ¿e p³atny ma > byæ te¿ poznañski odcinek A2. O okolicach £odzi nie piszê, bo tam to > ju¿ jest masakra "bramkowa". Brami na wê¼le "Pi±tek", bramki na wê¼le > Stryków i bramki na samej A2 miêdzy tymi dwoma wêz³ami. Paranoja. Znaczy czas porozliczaæ rz±d z obietnic? -- Jutro to dzi¶ - tyle ¿e jutro. |
On Tue, 04 Jan 2011 22:09:22 +0100, Artur Ma¶l±g wrote:
>W dniu 2011-01-04 21:40, jerzu pisze: >>> Ja czekam co siê bêdzie dzia³o, jak w koñcu podobne obwodnice pojawi± >>> siê w DC. >> W Warszawie bêd± ekspresówki. >A kto powiedzia³, ¿e bêd± bezp³atne? Chwilowo ustawy nie przewiduja platnych ekspresowek. Ale to sie moze szybko zmienic. J. |
On Tue, 04 Jan 2011 18:49:03 +0100, Artur Ma¶l±g wrote:
>Cieszcie siê: > Partie z przyjemnoscia, ale w tym przypadku ... "jak ja was q* nienawidze" ... tylko nie wiem kogo bardziej - politykow czy dzienikarzy. Jak tak mozna "Oszukali nas. Kierowcy zap³ac± za wjazd do Wroc³awia ...Wroc³awianie, którzy wierzyli, ¿e minister infrastruktury dotrzyma s³owa i odci±¿y Wroc³aw darmow± obwodnic± autostradow±, czuj± siê oszukani. D³ugo oczekiwany projekt rozporz±dzenia, który mia³ to zapewniæ, jest bardzo enigmatyczny i wynika z niego, ¿e na darmowy przejazd mog± liczyæ tylko ci, którzy poruszaj± siê obwodnic± tylko w obrêbie Wroc³awia" To w koncu kto zaplaci i za co i kogo oszukali ? No nic, poczekamy, zobaczymy. Strasza tymi platnymi autostradami, gdzies musi byc granica placenia. Podejrzewam ze najbardziej ucierpia mieszkancy okolicznych peryferii, co maja pecha byc o jedna bramke za daleko. Czyli trzeba spokojnie poczekac .. juz za rok mozna bedzie skreslic na wyborach :-) O ile do tego czasu AOW w ogole powstanie pewnie nie, Tusk znow cos obieca i durny narod mu uwierzy. J. |