![]() |
Klimatyzacja w Ford Focus 2003
Do czego w³a¶ciwie s³u¿y przycisk "A/C", przecie¿ klima w³±cza siê
niezale¿nie od tego "A/C" gdy ustawiam temperaturê na "niebieskie". Przycisk obok, z ma³ym autkiem daje obieg wewnêtrzny, to wiadomo a co reguluje "A/C"? Dziêkujê. |
Re: Klimatyzacja w Ford Focus 2003
U¿ytkownik "salonowiec" <.pl> napisa³
> Do czego w³a¶ciwie s³u¿y przycisk "A/C", przecie¿ klima w³±cza siê > niezale¿nie od tego "A/C" gdy ustawiam temperaturê na "niebieskie". > Przycisk obok, z ma³ym autkiem daje obieg wewnêtrzny, to wiadomo a co > reguluje "A/C"? A/C uruchamia/wylacza klimatyzacje. Niebieskie z wlaczonym A/C to chlodzenie, niebieskie z wylaczonym A/C to powietrze o temperaturze otoczenia. Pozdr |
salonowiec pisze:
> Do czego właściwie służy przycisk "A/C", przecież klima włącza się > niezależnie od tego "A/C" gdy ustawiam temperaturę na "niebieskie". > Przycisk obok, z małym autkiem daje obieg wewnętrzny, to wiadomo a co > reguluje "A/C"? Dziękuję. Nie wiem jak jest w Focusie, ale w Mondeo A/C używa się w trybie półautomatycznym. W trybie automatycznym klimatyzacja oczywiście sama decyduje, czy włączyć sprężarkę czy nie. -- |
> Do czego w³a¶ciwie s³u¿y przycisk "A/C", przecie¿ klima w³±cza siê
> niezale¿nie od tego "A/C" gdy ustawiam temperaturê na "niebieskie". > Przycisk obok, z ma³ym autkiem daje obieg wewnêtrzny, to wiadomo a co > reguluje "A/C"? Dziêkujê. U mnie siê klima w³±cza po naci¶niêciu A/C lub skierowaniu nawiewu na przedni± szybê (g³upi patent). owp |
owp pisze:
> U mnie siê klima w³±cza po naci¶niêciu A/C lub skierowaniu nawiewu na > przedni± szybê (g³upi patent). > > owp Który da sie wy³aczyæ jak Cie denerwuje :) |
U¿ytkownik "::[TOOMAS]::" <> napisa³
>> U mnie siê klima w³±cza po naci¶niêciu A/C lub skierowaniu nawiewu na >> przedni± szybê (g³upi patent). > > Który da sie wy³aczyæ jak Cie denerwuje :) W kazdym aucie? I przede wszystkim jak? Jesli jest mozliwosc to zrobilbym tak w swoim Climatronicu :) Pozdr |
>> U mnie siê klima w³±cza po naci¶niêciu A/C lub skierowaniu nawiewu na
>> przedni± szybê (g³upi patent). >> > > Który da sie wy³aczyæ jak Cie denerwuje :) > A jak ? |
>> U mnie siê klima w³±cza po naci¶niêciu A/C lub skierowaniu nawiewu na
>> przedni± szybê (g³upi patent). >> >> owp > > Który da sie wy³aczyæ jak Cie denerwuje :) > A jak ? |