![]() |
Corolla E12T (2006) - wysiad³o radio, zapalniczka, lusterka - pytanie
Witam
Mo¿e kto¶ wie gdzie lezy przyczyna, pad³o radio, zapalniczka i lusterka w corolli. Japoñcy poszli na ca³o¶æ i nawet nie opisali bezpieczników czyli jed¼ cz³owieku do serwisu. Mo¿e kto¶ wie czy za to odpowada jaki¶ konkretny bezpiecznik i gdzi ego mo¿na szukaæ? Przebada³em wszystkie bezpieczniki pod mask± i s± OK. Wszystkie to znaczy dwie skrzynki po prawej stronie. MO¿e kto¶ wie jak rozwi±zac problem bez wizyty w serwisie? Dziêki z góry zapodpowiedzi PStryk |
Re: Corolla E12T (2006) - wysiad³o radio, zapalniczka, lusterka - pytanie
PStryk pisze:
> Witam > Mo¿e kto¶ wie gdzie lezy przyczyna, pad³o radio, zapalniczka i lusterka w > corolli. Japoñcy poszli na ca³o¶æ i nawet nie opisali bezpieczników czyli > jed¼ cz³owieku do serwisu. > Mo¿e kto¶ wie czy za to odpowada jaki¶ konkretny bezpiecznik i gdzi ego > mo¿na szukaæ? > Przebada³em wszystkie bezpieczniki pod mask± i s± OK. Wszystkie to znaczy > dwie skrzynki po prawej stronie. > MO¿e kto¶ wie jak rozwi±zac problem bez wizyty w serwisie? > > Dziêki z góry zapodpowiedzi Opisali tylko pewnie w instrukcji.... -- ===-----== krzyss vel Qkill ==-----=== ----===---- ----===---- ===------=== A3 TDI Power ===-------=== |
Re: Corolla E12T (2006) - wysiad³o radio, zapalniczka, lusterka - pytanie
ju¿ znalaz³em,jest jeszcze jeden pod kierownic± pod schowkiem
Pozdro U¿ytkownik "PStryk" <.cc> napisa³ w wiadomo¶ci news:484e4247$0$15066$... > Witam > Mo¿e kto¶ wie gdzie lezy przyczyna, pad³o radio, zapalniczka i lusterka w > corolli. Japoñcy poszli na ca³o¶æ i nawet nie opisali bezpieczników czyli > jed¼ cz³owieku do serwisu. > Mo¿e kto¶ wie czy za to odpowada jaki¶ konkretny bezpiecznik i gdzi ego > mo¿na szukaæ? > Przebada³em wszystkie bezpieczniki pod mask± i s± OK. Wszystkie to znaczy > dwie skrzynki po prawej stronie. > MO¿e kto¶ wie jak rozwi±zac problem bez wizyty w serwisie? > > Dziêki z góry zapodpowiedzi > > PStryk > > > |
Re: Corolla E12T (2006) - wysiad
> Mo¿e kto¶ wie gdzie lezy przyczyna, pad³o radio, zapalniczka i lusterka w
> corolli. Japoñcy poszli na ca³o¶æ i nawet nie opisali bezpieczników czyli dziwne, ja mam golasa wyprodukowanego na rynek USA ('91) i wszytko mam opisane. bezpieczniki mam pod maska oraz kolo otwieracza do maski, kolo kierowcy - druga skrzynka. ponadto radio ma wlasny bezpiecznik a nawet dwa bo drugi m.in. od radia i zapalniczki wisi na kablu w okolicy radia. IMO zwyklym miernikiem za 19,99zl powinienes dac rade - bez serwisu i bez instrukcji ksiazeczkowej... (naklejki powinny byc na klapkach od skrzynek z bezpiecznikami i pod maska tzn u mnie sa) |
Re: Corolla E12T (2006) - wysiad
> ju¿ znalaz³em,jest jeszcze jeden pod kierownic± pod schowkiem
OK widze, ze dales rade ale zobacz jeszcze moj post ponizej - o bezpieczniku na kablu (zdaje sie radio + zapalniczka + szperacz - to u mnie ale szperacz mialem przerabinay chyba przez mecha bo mi nie swiecil) ps zdaje sie ze po drodze do radia naliczylem ze 4 bezpieczniki ;-) |